Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2006 20:21 - Дяволът носи Прада или следизборни хленчове
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2440 Коментари: 1 Гласове:
0



Голяма трагедия, десни момчета! Преизбраха Първанов! Още пет години Новогодишно мрънкане и нищонезначещи слова. Да ви е честито!
Да  поздравим победителя-аре не, не с трите пръсти като черешово топче, не.! И Мойсей не би взел на втори мандат 65 процента от вота на хората си дори сред прекарването на богоизбрания народ през Червено море! На един му останала колата в калта, друг забравил дисагите от бързане, трети нещо прецакан..Мислехме, че неговите подздръжници ще се свият до ядро- а те се удвоиха като ракови клетки. Смятахме, че кампанията на държавна сметка, течаща от година-ръкувай се с милион-ще е анахронизъм през 21 ви век. Посети всичките 265 общини по два пъти- и ако бях кмет-щях да сложа на входа на общината, вм Добре дошли в Н-ската община-табела-Тук Първанов никога не е бил!" И понеже навсякъде е бил-нямам шанс да е истина.
Защо? Разни хора-разни идеали. Но социалистите намериха ваксата. Каква? Изглежда е прав Дилов, който припомни, че който е подценил масовия вкус, никога не е фалирал.
Бир ешек, кошуя колверсин, биринджи етедег егер топалдър.-едно матаре, дори и куцо да е , като го пуснеш да бяга само-първо стига.

Фаворитът на баба Виолета от Биг Брадър победи! И на блонди-тризначките от града на Благоев-също. Изобщо, вие, десни момчета, нямате никакъв шанс за сърцето на никоя от тях.
Те принадлежат на добрия, красив отличник от съседното село. Ники, кадърът на Дума съобщи в живототрептущото „шоо”, че 75 процента от съквартьерантите са гласували за Първанов, а останалите -за Сидеров. Тези сценаристи са гениални!?!
Къде сте тръгнали, момчета? Така гласуват младите, красивите и успешните у нас. Така , оказа се, гласуват и в чужбина. Тва е положението.
Нещо да ви напомня първите избори на 13юни 1990-когато България избра комунистите? Бедните и изпадналите, недоволните- подкрепиха статуквото. Селото и малкия град срещу гражданята. Питате се кое е това нещо, овър ситуацията, над дереджето, над разума, което накара хората да го предпочетат?
Die Angst-1990.
Страхът от нещо-то винаги е мотивирал огромни маси.
Зле живеели, мразели статуквото, били разочаровани от социалния президент, от държавата, от фалша, от неуредиците, от всичко. Не им харесвало да си сменят номерата на ладата на 3 дневни опашки срещу 80 лв, да плащат все по скъп ток, цигари и пиячка и да им растат масрафите секи ден, да не могат да вържат краищата да живеят като скотове на вересия и да им пращат децата от чужбина кинти, за да изкарта до пенсията ; да ги уморят във всяка болница, влезли за убоден палец. Точно тези, които били най-зле, и които най-ги удари Прехода и най-би следвало да искат промяна. Да примират от страх пред утрешното влизане в ЕС, поради утрояване на масрафите им. Външните наблюдатели смятаха, че изборите, без значение кви, са начин да изразим недоволството си. Чудеха се как, страдащото от скъпотията, неработещия, но за сметка на това разширяващ се държавен сектор, от несигурността и неизпълнените обещания общество , ще подкрепи управляващите,
Те нищо не разбират.
И нас не разбират. Истината е, че просто някои от нас искат да мият за 2 месеца коли в Мюнхен при братчеда Сали и да отнесат за полвин апартамент, други искат да берат грозде при комшията в Малага. Държавата, дето й викаме статукво – ма кой я йебе нея- ще я прецакаме сякак, както досега. А Сидеров май ще ни преебе мечтата, тоя лудия- да усучем две арматури в Португалия и да им покажем как стават нещата-но вън-тук е друго, беднотия, не ни оценяват. Статуквото днес е Първанов- и то е добро. То е европейският проект- схващан като бъдеща далавера. Кой ще ни измъкне от зъбите далавера-а? А кой ще ни измъкне мечта? Кой ще ни избута, обръгнали на препълнената тройка в седем сутринта? Младите ли-те носят нашия борбен ген и надеждата-но в утре-то, което все не идва.Забравихте ли, че тези , които гласуваха, оцеляват с помощи отвън? И винаги са мечтали да лепнат две плочки в Дортмунт и да приберат илядо евро-като комшията.Щото и те могат-че и по-добре от него, но не земат 1200 Е , а 120 лева. А и Първанов е красив-и как добре му седи прическата на прясно боядисаната коса.
Избираш- прах Тема или Роса-в супера. Кво толкоз
 Гласуването е шоо..
В Америка плешивите президенти са изключение- и затова изборът на тризначките не е екзотика- той е правило. Добрият и лошият, лъжецът и пишманфашистът са скачени съдове. Кой е по опасен? То е все едно супер Андрешко да избира между Батмана и новйот Левски, между гроздова и мастика, между Сървайвър и Брадъра. Се тая, момчета..Къде сте вие, десни, за кво тъжите, от кво се срамите? Че не сте от т.н фатаморгана център, дето се изслу у лево, като стотача в докторски джеб, като в сутиен на чалгапевачка.. При избора на неуките, на псевдоелита и контингента на брадъра, като картина на синца ни. Вас ви няма там-даже и във фона. Обратното би било пълна Матрица. Но Тити и Сашо са там-те чакат своя Спасител, който не бил си изиграл картите. Българинът си остана ляв, съблазнен, очакващ тотоудара, наивен и беден, а общата среда-типично селска и лява. Затова и съблазненият си е там, при мама, или при съблазнителите. Единият от сънищата, другия от горната махала-се тая Сирищник, Ямбол или Банкя-оопс единият е даден за вчера и днес, другите за утре . Справянето с прелъстени от популистка съблазън е трудна намяра. Тя трае, колкото илюзията на прелъстяването, до след първия секс, докато се обършеш с хавлията накрая.
Дяволът носи Прада!
Какви бяха вратовръзките на Данчо Ментата? А джакузито от палата на Бисеров? Ооопс-от първия,щото дига втори, на власт е. Часовникът на Станишев-Картие, колко еуро струваше-12 или 24 хиляди еуро? Това колко заплати прави?
Затова-плюйте и бегайте. Бихме се достойно, загубихме-тезата, че сме предали кандидата си излезе пропаганден блъф. Десет процента елит стигат-десет процента свестни дават основата, гвардията на нацията.За един бит.. Вдигнете чела-победителите днес и утре са обречени, защото страхът и надежсдите –говежди, вече са им изяли душите напълно. Както не прокопсаха през 90 та, подкрепилите Луканов, И ако за пауперите, бъмовете и маргиналите това си е ясно-то трагедията днес е, че гръмнаха младите, гръмна най-добрата ни част от чужбина. Всъщност, кои млади, коя чужбина? И утре няма кой да спре Сидеров. Защото той ще се върне! И тогава ще гледаме как се гърчи прическата. Днешната им победа ще е Пирова-
но чак тогава ли ще дойде нашата? Мен ми писна да чакам! Остарях вече.
А схващате ли, че вотът беше измерен до милиметър. Ако трагичния сценарий-Сидеров с народна подкрепа на първи тур, застрашаваща статуквото, беше истина-лошо. Избран беше най перфектния опонент, бит с най-невероятните като прогноза проценти, които най-добре ни устройваха-сякаш е лабораторно политическо упражнение. . Съборени бяха с първи изстрел всички кофички.Всеки друг резултат би бил трагедия.Случайност, а? Аре помислете.. Ми кво лошо-ще питате-могат, правят
Въпросът е,
че нас ни няма в цялата схема.
И докога ще ни няма?Кто виновать?


Тагове:   носи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - абе това ...
01.11.2006 12:08
... много мяза на нещо, нафърляно от Мартин Карбовски :(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956558
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930