Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2006 10:06 - Хороскоп на бай Стамат-2007
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 1708 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 21.12.2006 10:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Като дете на соца си прайм сичко сам. И не вЕрваме никому. Затуй ще си напрайм един хороскоп -сами. Ако искате, ще ви покажа как става. Най напред ни е необходимо да се запознаем с елементарните понятия в астрологията.Та, значи, в астрологията, и не само там, всяко нещо тръгва от идеята за него. Идеята е преди картината, статуята или действието. Сегашният идеен свят е дошъл от проекции на тези идеи, или първични принципи, които се наричат архетипи.  Даден първичен принцип пронизва вертикално всички нива на формите на проявление. Архетипите се проявяват сега, а други, сегашни, ще станат бъдеще. Те се означават със символи.
Например влизането в ЕС е  един архетип на нещо, което ще стане в бъдещето. Да го наречем троен  ляв архетип и да го означим с червена роза. Начи, казват, нито цените на кебапчето и свинските пържоли ще се повишат, нито животът на бай Стамат ще се влоши. Напротив, голям еврокелепир предстои! Аз например, вече му се наслаждавам, ама това е друга бира. Тъмна.Та значи,  Матя  ще ръшка където си пожелае, ще дипли по двеста- триста  евраци от тридневни воаяжи  във Верона, където ше дига два зида за два дни и ще изхарчи три буркана със стерилизирано домашно патешко и  няма да му пука за социалното осигуряване и цената на тока. Друг архетип е свършилия по телевизизията  Брадър.  Там третата от  блонди тризначките взе гласовете на обездолените и обеднели българи, жертвали си за тях от простотия левчето, вм  вместо на пострадалите от Бяла или децата от Коледа.Да го означим с рус блондин.
Сега трябва да кажем първия принцип в астрологията, известен още на египетските жреци:
Каквото горе, такова и долу! (познат  у нас “Ами тва е Минке, положението”)  Бати Бойко  е любимеца на бай Стамат. Той си направи партия така:”Хм..внимавайте в картинката, аз съм Пътят, и Истината..”. Прибра Митето и Елеонора и онова  закръглено моме със странното име Капон, демократка  на два петъка, и  допълни през зъби- и само посмейте да не ги изберете напролет, за да ви представляват в ЕС,  хм, не каза това а,  нещо такова-само посмейте да не Ми вервате..Ще има  маваши герита..Е, и това не каза, обърках се вече, ама нещо такова като символ. Начи-лабут..
Десните хич ги нема-още един архетип. Празен дом, напуснат от Юпитер. От СДС искали за евронаблюдатели с по два езика, не леви,  и
познаващи работата на структурите на ЕС-тва стига. Те и горните, избягалите, без Елеонора, отговаряха до един  на тези условия. И Стоичков отговаря-знае испански, японски, и беше френд на бат Петьо и Надежда. Ляв му е само здравия шут. Костовите десни пък още  са колкото българските масони. То пък едни масони у нас...
Времето има качество. Всяко начало носи в себе си края.  Това е вторият принцип. Затова хороскопите имат дати .На тези -тази дата..Те оттам идат, те я носят и осмислят. Те са в нея и тя е в тях. Ако беше преди година-друго-друг хороскоп
Слагаме и третия принцип-каузалност, демек, как- “ когато, тогава" , става „затова, защото”  Няма да тълкуваме движения, домове, планети, асценденти и пр,  а за по лесно, по нашенски,  ще разджуркаме здраво  архетипите и квото стане.
На мен ми излезе:
След НГ, напролет, като ни запраскат с цените  на кебапчетата, свинското  и тока и позакъса с левчетата, на бай Стаматя няма да му е до Верона и бая ще му се стъжни картинката. Ще сменя често телевизиите, за да търси от тях Пътя и Истината, и най много да се нахендри на  ББ. Там ще го чакат червени рози. Като ги няма десните, осиротели като Къщата на Брадъра след края му. Там си трябва някой Стоичков да поразрита тоз –оня,  но е пълно с нови Капончета и други Абаджийчета с по два езика, дето не можеш  ги разбра   дясни ли са  леви ли са, или ги бута   еврокелепира. А за нас, Стаматковците, дето сме замязали на тризначки от пулене по  телевизии и простотия, ни остава яденето на маваши герита по канчетата, докато ни уврат главите. От  Батката или един блондин .Се тая..А,  не е, първият биел здраво! Ама ние малко ли бой сме яли, че да ни плаши? Докато ни дойде акъла-стигат ни три месеца и  за зимата ще сме уврели за тоя, па ще гледаме за друг. Евронаблюдателите да му мислят..Отвън-не нашите-те са се опрайле..

 



Тагове:   хороскоп,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. anahata - :)))
21.12.2006 10:23
Бреееей, как си ги надиплил само:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4957348
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930