Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2007 21:36 - Читателите или писателите?
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 6737 Коментари: 18 Гласове:
0

Последна промяна: 15.09.2007 12:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Българските жени мислят само за секс. Работата е там, че често той е рутинен и трябва да се измислят щури  и похотливи фантазийни констелации(тая дума току що я чух в речта на една типична бг жена-кандидат-кметица, а за останалите бг жени пояснявам-значи стечение на обстоятелства, положение). Разбира се, мислят и за мода. Ама това е ясно. Всъщност, мислят само за секс. Как да го направят по вълнуващ, романтичен, див и разюздан. Съответно някои  мислят и за брака, но е ясно, че той е някаква върла скука, защото  всъщност не знаеш  една малка мръсна тайна, която никой не ти казва. Но както казахме,  нашите жени най-вече ги вълнува…сексът и затова е много важно да могат да насочат партньора си към орална телесна ширина…За целта те трябва да се освободят  напълно от комплексите си.  Това е абсолютно задължително.Така и ще направят кариера-съвсем в реда на нещата, неусетно преминавайки през...  Е, някои мислят и за любов-и се интересуват от табутата в любовта, които трябва да се нарушават. Е, и звездни клюки ги интересуват, разбира се.

 Но трябва да е казано с думи прости, щото бг жената е …пр..а
-щастлива б-е-е, не познахте… А щастието било баланс, затова и всичко по горе е микс от нещата,

които  правят бг жената щастлива.*

Това не е резюме от бг блоговете. Нито е  горчив житейски опит, споделен в квартална кръчма от лузъри без зъби и във възраст, когато освен да плюят и да пият друго не им остава. Нито е взето от е-бане, точка нет, нито пък е извод  от ръшкане из гепиме. точка ком. Нито е жълта преса. Още по малко е порно издание

Това е фирмена философия ,начин на мислене и верую на бг журналисти, списващи 144 странично луксозно женско  списание. С цветни корици, чудесни фотографии и щедър графичен дизайн. Бг вариант на световно –известно такова. Четат го жени от 11-до …възраст. Струва някакви си три лева.Четат го нашите дъщери, жени, любовници, приятелки.

Горните твърдения вероятно се повтарят ежедневно на всяка страньорка. Сигурно висят като лозунги из офиса им. Или като дълбоко набита в главите им щампа. Резултатът от работата  - тук:

Първа страница

Секс игри- всяко заглавие с големи  2см букви-кои похотливи сценарии е добре да режисираме в спалнята си.. 10 мита за брака + малката мръсна тайна, която никой не ти казва.Грешката е вярна-любовните правила, които трябва да нарушиш. Не на комплексите-8 неща, от които не трябва те е срам. Южно от екватора-как да го упътиш към орална телесна ширина.

И поясненията—да играеш или не секс игри. Има мъже, които не успяват да намерят чара на оралните ласки, които трябва да дават-ето как да уцелите правилния подход

Мъжете от Я-до я-разгадай поведението му, през ключалката-4 знака, че си пада по вас. От кръста нагоре-снимки на катили по плувни шорти..

Дори претенциозната статия 10 истини за брака  и голямата тайна, е като школско съчинение на десетокласничка, пълна с тъпи клишета и псевдоинтелигентен кух език- удивителна пошлост, като напън на рабфаковски психолог за  държавен изпит.

Ето, това е лексиконната мъдрост, купувана като вариант на световен медиен елит, в нашенската му бг интерпретация. Ако искате, обобщавайте-защо нещо, което навън  е еди как си, тук става иначе..

Но защо пишещите в него имат такова мнение за бг жените?

Те ли са виновни-ако са те, сменяме ги и нещата тръгват.  Ставаме дълбоки, интересни и  интелигентни.

Но ще го купуват ли българските жени? 

Как мислите-кто виновать-читателите или писателите?

 *според уводната статия на гл редакторка- и тя бг жена.

 






Гласувай:
0



1. andreytcho - :)
14.09.2007 21:54
Не само женските списания са толкова тъпи ами всички списания. Ето защо аз си сърфирам в нета.
цитирай
2. marianami - Хубава тема. . . Исторически пог...
14.09.2007 21:57
Хубава тема...
Исторически погледнато, жените дълго време са били набеждавани, че не изпитват удоволствие и влечение към секса, или че не се стараят достатъчно и не влагат въображение. Дори и сега, поради разликата във физиологията им и механизмите на възбуждане, когато партньорът не се постарае достатъчно, е склонен да прехвърли вината за неуспеха върху жената (Тя е дърво).
Та, може би от някакъв комплекс женската половина така усърдно се опитва да убеди себе си и обществото в своята разкрепостеност, страст и интерес към секса.
Това, разбира се, е само един от аспектите, по които може да се поразсъждава. Друг е, че "сексът продава" и т.н.

цитирай
3. tessy - предполагам, че говориш за
14.09.2007 22:10
"Cosmopolitan", ама то си е тъпо и навън. Купувала съм италианския вариант, същият боклук е. Аз лично, предпочитам "Glamour", мисля че няма български вариант, ако през последната година не са го пуснали.
цитирай
4. konxompax - За съжаление
14.09.2007 22:15
се превърнахме в нация от клюкари, възпитаваща жени-мъжемелачки в ценностите на вулгарния и груб утилитаристичен меркантилизъм (да ме прощавате за сложните думички, ама аз съм човек простоват и не мога да ги изкажа по-ясно, но пък звучат добре, нали?). С други думи - жените забравиха, че всъщност двете неща, които искат, са: 1. сигурност и 2. деца. И започнаха да им хрумват какви ли не простотии, щедро подхранвани от недоразумения като "Cosmo". Даже им се чудя как могат да си купуват списание, което се казва така:)
цитирай
5. sladurana86 - :)
14.09.2007 22:27
А българските мъже за какво мислят?! Само за футбол и коли?! Е, не знам дали мъжете четат женски списания. Но аз(даже съм убедена, че не съм само аз) с интерес да разглеждам мъжки и определено не са виновни писателите:)
цитирай
6. анонимен - Отсъствие
14.09.2007 23:01
Българските жени мислят за секс,защото той все повече отсъства от делника им.))Мъжете философстват над вечните тайни на познанието ,ръчичките им (и не само те)омекват от интелектуалния "товар"или пък ,не можейки да се справят с трудностите,са потиснати и въобще не им е до секс...А бе,на изчезване са мъжете ,затова е този "глад")))
цитирай
7. buket - поздрав на автора
15.09.2007 04:24
Много неправди и болки изживяваме,но ще се повторя за да кажа пак: Ние сме едно общество, на което му липсва пректичността и находчивостта, да
ОТКРИЕ начина, за премахване на причините, които така болно ни възмущават. Добре е че се описват, чудесно е, но да си призная хич не ми е хубаво, когато ги преглъщам.
цитирай
8. анонимен - Чували ли сте за пазарна плитика
15.09.2007 09:26
Е, може би трябва да се каже нещо и в полза на списанието- секса е нещо, което вълнува всички жени(дори и да не си го признават), а за съжаление границата на полово активните момичета в България доста се свали(но това е друга тема).Затова секса, като винаги актуална тема, е винаги на първата страница не само на това списание - факт.Така че не съдете списанието- това се нарича пазарна политика.
цитирай
9. drona - Космополитан е за млади момичета
15.09.2007 10:10
и освен изключително тъпи съвети за секс има и доста смислени - как да си товориш банкова сметка, как да си направиш месечния баланс ....

НО е вярно, че по-голяма част заемат теми за секса. Познавам един хубавец, който редовно си го купув - живее с илюзията, че така ще разбере какво искат жените ....

Още не разбрал :))))))))))))))
цитирай
10. ianchefff - drona,
15.09.2007 10:45
е, тва е смешката на деня. Четейки Космополитън, да се научиш как да си отвориш банкова сметка. Че и месечения баланс дори.
ххахахаххаааааааааааааа
Иде краят на счетоводните фирми.
Купуваш си Космо и всичко е оукей.
:))
цитирай
11. drona - @iancgeff
17.09.2007 11:38
Не съм му апологет, но списанието е насочено към млади момичета без житейски опит ...Ако вие бяхте 20 годишна секретарка едва ли бихте се двоумели дали да си дадете парите за козметика или за консултация със счетоводна къща.

цитирай
12. bizkvitka - За секса, ябълката и интелектуалците
18.09.2007 15:42
Докато, прехапвайки устни, установявах, че не само понякога мисля за секс, ами отгоре на всичкото пиша чат-пат за него, изведнъж ме удари по главата следното прозрение: попаднала съм на текст, написан от мъж, който протестира, че жените мислят САМО за секс!?! Тезата ви е находка, драги zemaria! Патриархалност и постмодернизъм взети заедно. Само за да подсиля възхищението си, вмятам, че вашият "проблем" има дълбоки корени - направо библейски. Там, дето са ябълките и бесовете (незнайно защо 7). А дълбокомисленият извод, до който може да стигне човек (пардон, жена) към края на текста е - Няма угодия.
цитирай
13. zemaria - Тцъ
18.09.2007 16:45
Хич биля не сте познала каква ми е тезата, така, че всъщност това си е чисто ваш извод и дълбоко умозаключение, извлечено от текста ми, което комахай ви е струвало бая усилие и излизане от интимата на дълбоката ви мисъл за...ябълката. Още ме боли цицината от удара с нея, но под отока, уверявам ви, нищо не се вълнува от истинските терзания на създанията от вашия пол-на туй отгоре нямам и нищо против те да са точно такива, квито ги описвате вий. Само да подсиля стремленията ви да пишете по темата, продължавайте в същия дух да анализирате издълбоко, че белким се видите ощастливена на фпронтпейджа. Сигур яко плащат-при толкова обществен интерес към тематиката. Та поне за вас да настане угодия, не ги мислете интелектуалците, че нали знаете как го е казал народният поет:
Когато цъфнат теменугите,
и работите тръгнат зле
еби им майката на другите,
па гледай ти да си добре!
цитирай
14. анонимен - Ай!
18.09.2007 18:11
Прощавайте за цицината, не допусках, че главата ви е точно под моето ябълково дърво... Обаче в дълбоко патриархалните ви (и справедливи донякъде, признавам) забележки долавям лек мирис на някой и друг смъртен грях (с други думи, бес).
А инак мога добросърдечно да ви предам икспириънса на един мой познат, който също дълго чете Космополитън с цел да вникне в душевността на читателите и писателите. И накрая (сам твърди), спрял, защото установил, че там препоръчват една-единстена "рецепта" срещу всички проблеми от всякакъв характер. Фелацио.
цитирай
15. анонимен - Браво!
18.09.2007 19:08
За рецептата. Колкото до главата ми-тя си е там, където трябва. Върти се и се клати заплашително! Бесове ли? Или само един бяс-ласкаеш ме. Тук срамно няма -добре познатият бяс на войника и пандизчията е нещото, което движи света. Питай чичко ...Достоевски:)) По опасни са другите бесове-тези на средното, посредствено съзнание-простачването и сестра му- разюздаността. Колкото до експириънса-ами предай ми го- земам го с пълно съгласие и удоволствие, щом ще ти помогне да изследваш дълбините на нещата, вм да четеш Космо:))
цитирай
16. bizkvitka - Чичко Достоевски
19.09.2007 11:14
Любопитно нещо са туй блоговете - като нищо можеш да видиш Космо редом с чичко ти Достоевски... Макар че теоретиците на масовата култура (ония интелектуалци, които ти ми препоръча да не ги мисля много-много) се радват неимоверно на такива колоритни комбинации.
От друга страна, пак те твърдят, че бесовете на разюздаността не са толкова страшни - още повече ако се появяват върху гланцирани страници и с впечатляващи фотографии/илюстрации. За оправдание изпозват приумиците на така наречения постмодерен индивид. Който бил обичал да се прави на интересен и да влиза в различни роли за минимално време (справка: Ървин Гофман, Едгар Морен и др.).
Пък най-лесно и безопасно е да си поиграеш на разюздан(а) срещу около 5 лева месечно, при това докато върха на пръстите ти се плъзга по лъскава... хартия:)
Та, моля, не бъди толкова суров към клетите женски списания. И те са дали нещо на света...:)
цитирай
17. анонимен - AroundOfTheWorld.ru - Тайны планеты, необычные вещи, интересные события, мир вокруг нас, интересные факты
05.12.2011 20:30
<img>http://aroundoftheworld.ru/wp-content/uploads/2011/12/ibiza3.jpg</img>

Земля – это планета невероятной красоты, где каждый уголок по-своему прекрасен и таинственен, будь то созданное природой место или построенный человеком мегаполис. Места, которые непременно стоит увидеть, можно перечислять очень долго. Но кроме мест есть в мире и множество интересных событий, традиций и просто фактов, благодаря которым хочется посетить именно эту страну, город, поселение или местность.
Блог «С миру по нитке» посвящен именно таким удивительным местам.


<a href=http://aroundoftheworld.ru/ves-mir/dela-serdechnye.html>lebedi</a>

<a href=http://aroundoftheworld.ru/ves-mir/istoriya-alkogolya.html>элитный алкоголь</a>

<a href=http://aroundoftheworld.ru/england/gibraltar.html>гибралтар</a>

<a href=http://aroundoftheworld.ru/japan/style.html>когяру</a>
цитирай
18. анонимен - Магазин Горящих Путевок, горящие туры и путевки из Санкт-Петербурга
17.01.2012 15:28
<img>http://cs10550.vkontakte.ru/u4835844/137271462/x_35a2561d.jpg</img>

Магазин Горящих Путевок - это сеть туристических агентств, которая занимает первые места на туристическом рынке. Мы можем предложить своим клиентам горячие туры и путевки из Санкт-Петербурга на любой вкус. У нас всегда есть горячие туры из Санкт-Петербурга в Египет, Турцию, Тунис, ОАЭ, Тайланд и другие. Автобусные туры из Санкт-Петербурга в разные города и страны мира по самым низким ценам позволят сэкономить ваши денежные средства. Наши профессиональные менеджеры турфирмы помогут Вам выбрать лучшие туры от лучших операторов

<a href=http://mgpsp.ru/>горящие путевки от туроператоров</a>

<a href=http://mgpsp.ru/194-goryaschie-tury-v-egipet.html>горящие туры в египет дахаб</a>

<a href=http://mgpsp.ru/rekomendacii.html>горящие путевки в германию</a>

<a href=http://mgpsp.ru/partnery.html>тез тур горящие путевки</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4950361
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930