Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2008 21:44 - Нумерология и футбол
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 4774 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2008 22:24


Двойката

Докато вестникари, политици, блогъри и обикновени хора почнаха да гадаят по числа и правят хороскопи  за да видят дали Румен Втори(който всъщност си е Р-1 по важност), ще подаде оставка или ще повлече като сущий социалист останалата дружина  в киреча, обществената подкрепа на властта главоломно пада. Ще последва ли Р-2 историята на Р-1, или Жан 2- Жан 1?  Засега  Румен 2 се смее. През 1996 вътрешният министър на Жан се оказа в една компания с миски, гравитиращи около групировки, часове след като неговите хора се бяха изпозастреляли в ювелирна акция.

Както всеки път историята се повтаря, когато в нея участват социалисти. Жан властва две години. С братското рамо на Доган  и С2  крайният разпад се отлага  вече няколко месеца.

Но да  си припомним досието.  

На изборите от 25.6.2005 –нека Алена си тълкува двете седморки и шестицата в това число (даващи сбор от 2, което май  е лошо)  подопечния на С2 народ се разтрои. Междувременно излъчи изпомежду си анти-цар, копие на Бърдоквата. През 2006-7 анти–царят беше низвергнат, вследствие на мощна пропагандна и институционална преса и бе заменен от анти-цар-2. Бившият пожарникар, с общ бизнес с Маджо, Баджо, Атанас и аз, стана коскоджамити полицейски генерал. В нета биографията му сигурно е бестселър, равен на „Кен лий”- но няма този късмет, като Валентина Хасан. Нейде прочетох, че продуцентите на Марая Кери се интересували от нея и й предложили да запише албум. Иначе ние яко й се смяхме-нали? Извод:

Който се смее последен…

Тройката

Както  всеки път, на третата   година  на кандидатстващата за цял мандат трета  поред власт, сондажите ще покажат обичайното сриване на  хорския оптимизъм за близкото бъдеще, изразено в усилено бръмчане по международните авто и авиолинии. Вътрешната емиграция бележи пик, заедно с консумацията на атрибути, облепвани с турски бандероли. Те пък, за три години, са се утроили-с толкова са паднали продажбите на редовните бандероли, сиреч, сме станали народ на трезвеници. Губели се някакви стотици милиони. Финансовите министри и останалите от правителството се разсейвали по темата -нормално, я-я-я, колко излишъци има, ноо важно. Наши хора са все, помагат. С тях  нашите плащали на медии да мълчат срещу реклама и на полицаи-да работят върху други.

Дали пък  третият месец на третата година няма да се окаже онова чистилище, от което  политическия ни живот отдавна се нуждаят?

Българските политици не четат и затова знам, че не са и чували за Юрий Мухин и неговата книга” Спецслужби”.Той пише, че всяка бюрократична система , устроена да реши някакъв проблем, не само не го решава, а го задълбочава, ОСТАВЕНА БЕЗ ЖЕСТОК КОНТРОЛ, защото генерира и селекционира само и единствено некадърници, изхвърляйки  другите, неустроени да прислужват. Системата се занимавала с оцеляване, тя си измисляла проблеми и ги раздувала, за да има работа по веригата, а истинските, срещу които била направена да се бори, се разраствали необезпокоени. И се оплаквала  от липса на права- които да оправдаят некадърността й. И винаги се получавало така, че организация има, а работата й не служи на никого – всички в тази организация служат само на себе си-тоест, на тези, които са в нея-от най-малкия, до най-големия. Тя не служи, а прислужва, не защитава, а рекетира. Примерно, следователят хваша Прохор на 16 години, щото писал надписи на плевнята-изкарвал го терорист, опасен престъпник-и синца по веригата си изкарвали заплатите от случая, раздували го до дупка и отчитали дейност, за да имат време да рекетират истинските бандити. Който не ще-акция-вж  руския сериал „Бригада”, седма серия."Щото по цял свят силата, която ти дава службата, се използва за влияние. В здрави общества води до найн илевън, а в болни, до сериали "Бригада"

Днес, 62 години след установяването на работническо-селската власт на крадци и шмекери у нас(4+4), примерите на Мухин от СССР (1+7)са актуални. 6+2=8.Осмата година на новия век, като в  осмата на стария. Единствените системи, останали недокоснати от времето са тези, в които комунистите, от времената, в които са налагали диктатурата на пролетариата, никога не са изпускали контрола им.  Нито веднъж! Мечът и щитът на народа са  били винаги в ръцете на тези, които са влизали в чужди къщи и са свирили на един пръст на пианото и после са го цепели за дъски или на техните преки наследници. Като силови системи са използвани  само и единствено за налагане на власт и влияние върху останалото общество в среда на псевдодемокрация. Там още са във времето на ранния Горбачов. Който не вярва, да ми опише кандидатстването за полицай или начинът за  влизане в системата. Или да следи изявленията на соцминистрите и действията им.

Каква изненада!?

Какво чудно има тогава във факта, че именно най-силният човек в БСП владее именно това министерство. Този, който се грижи за парите. Финансирането. И какъв трябва да е той-този, който работи с "нашите" хора? С карти, проверени, доказващи  и доказвали лоялността си. А инак-ясно какви. Други просто нямат шанс срещу Маджо, Баджо, Сульо, Пульо, Куйович и Муйович.

Имаме мач. Маджо подава  на Баджо, Румен отнема, подава на Валентин, Ваньо се хвърля в краката му и отнема, подава по левия фланг на Атанас, който със шут изпраща топката във вратата на Коритаров. Той пък незабавно хвърля на Куйович..Румен фаулира грубо.

Изгони го-крещи публиката. Съдията Сержо мълчи. Съдията-а-а-съдията-а-а съдията педерас!

Но не е е ли смешно  и лицемерна изненадата на публиката, че представител на тази партия, със също общоизвестна биография,тоже  нет бестселър като на анти-цар2,  е въвлечен в скандал, идващ от разправии със себеподобни. Пак наши хора. Този бил пил със Сульо и Пульо, Акран, Галин и Първан и бил агент”Зажигалка”. Какъв друг би могъл да бъде човека и кво  друго сте очаквали от него? Кой да го  контролира, по Мухин –Жан-2? Путин?

 И кво ни чака? Ясно е кво. Жан-1 поне  махна  неговия веднага, за да не  ни дразни  нас-овцете. А тоя? Тоя-не.

И когато, след скорошното сриване на Ж2 от власт на власт се изкачи анти-цар2, пак подопечният народ и неговите медии ще се чудят:

-Я-я-я, кво им става на тези добри  момчета.

Е, пак ще бъде сменен на третия месец на третата година от царстването от анти-цар 1-то друг не остана. Междувременно, тогава подопечният на С2, Ж1- и Ж2 и анти- цар-1 и 2 народ ще коментира между две престрелки по барикадите, докато си топли вода за  кафенце от цикория на огън от старото пиано :

-Ама кво им стана на тези добри момчета… Не бяха таквизи…Ама добре поне, че  изринаха  другите крадливи политици. Мамка им и педераси!

 





Тагове:   футбол,   нумерология,


Гласувай:
0



1. анонимен - старо златно?
29.03.2008 22:19
Господине,тия работи си ги казахме още по времето на перестройкатна.
Разбрахме се.
Повтаряме ли се?
цитирай
2. zemaria - само с клипа
30.03.2008 21:20
щото е ноо як!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4944540
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031