Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2008 19:42 - Подавам оставка
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 3115 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.04.2008 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много голям зор било да подадеш оставка. Нямало такова чудо по нашите ширини. Хайде бе! Ся ще ви покажа как става тоя номер.
 Аз подавам оставка!

Като не щат министрите на поредното най-успешно правителство, доминирано от социалисти, оставка ще подам аз. Още утре. Отивам и казвам на чорбаджията:

 „Аве франкмасонино ниеден, гиди серсемин цър, ти как я мислиш тая работа, бе. Ще ти блъскаме като роби по 10-12 часа за жалките пари, които ни даваш ли, бе! . Не стига, дето ни лъжеш постоянно, уж ще даваш по еди колко си, ти даваш по-малко, сетне уж щеше да плащаш извънреден, а сега не щеш; не стига, дето от бизнес и управление на хора разбираш, колкото свиня от икебана. Ти си замръзнал на средния соц, останал си там-такова ти е управлението, такъв ти е подхода, такава ти е политиката и отношението към хората. Ти си социалистически продукт и си невъзможен за капитализма. Ти си полезно изкопаемо, което съществува, благодарение на много други такива полезни изкопаеми, които правят страната ни богата. Но не на ресурси, а на вкаменелости, които само я замърсяват и не остана читаво място вече. Не може и да се диша от зловонията им от разлагащата  им се плът. От мутанти като вас, аз не мога да си купя тъмна бира. Не я продават, щото нямало търсене вече-мутантите синца до един  пиели светло, гаче ли е лято. Па и пари нямам-ти ги харчиш за заплати на мутри, братчеди и некадърници, на които на челата им пише, че са такива, но ти не можеш  да четеш. Те са от твойто село, обаче, или приятели на силни на деня. Ясно какви. Те синца са такива. На тези им плащаш квартири в самостоятелни апартаменти и тройни заплати, а те, освен загуби, не ти носят нищо. За сметка на тях ние, които ви носим на гърба си, получаваме смешни пари. Досега изгони всички кадърни, но и последните ще се махнем. Но ти не мислиш за това време-мислиш, че винаги ще се намерят абдали, които да излъжеш с фалшиви обещания, да ги примамиш и измамиш, да сплашиш. Край-всяка наглост и безобразие имат край, колкото и да си безгранично арогантен и не уважаваш никого. Пожелавам ти, да доживееш дните си с нашите заплати, които (не) даваш. Да доживееш пенсия с нашите осигуровки. Ти натам си тръгнал, ама не го знаеш.”

Оф, олекна ми. Така се прави, мамка му! Ся остава и да го сторя. Или- те, или –аз. Едната страна е излишна. Аз мога да загубя само оковите си. Хайде ве, пичове, отървете се и вие от тях. Не боли. Олеква. Пари имате предостатъчно-кво повече искате. Турците имат поговорка "Kefenin cebi olmaz.".."Саванът няма джобове"

Много са мъдри турците. Сигурно им е трудно и на министрите, щото гладният мисли, че не би могъл да се засити, а жадният, да се напие.Acıkan doymam (sanır), susayan kanmam sanır. Гладни и жадни, завалиите, по условие. И по ген. Кво да ги прайш!

 То е ясно, че пак ще съм аз, но тогава, не плачи майко, не тъжи...Границите не са ги затворили. Или тези, навътре в нас-както при соца. Има екзод, insallah.

I want to break free

Послеслов:
-Какво  мислиш, Батко, да му разрешим ли да се махне? Май много се разсмърдя около него.
-Не ставай смешен, брато. Нали, ако пуснем този, и другите  двама, дето са над него и те ще поискат. Къде ще търсим нови, а и колко сме изръсиле в тези. Всяко чудо за три дни-ке полаят, ке полаят, па ще мирясат...
-Евала браточка-никакво пускане. Сме си работили с тех добре. Ще мирясат, къде ке идат офците..
Двамата,  наречени от будното общество-"братя Г "се спогледаха  с любов и гордост. Слънцето меко  си отиваше и къпеше в  красив оранж собствения им град, а сетне и държава.




Гласувай:
0



1. анонимен - Подай, подай оставка. Много ще к...
01.04.2008 14:13
Подай,подай оставка.Много ще кефиш всички нас. Тегли една майна на шефа и подай оставката си. Повече време ще имаш за писане на статии
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956269
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930