Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2009 16:46 - Да гласувам или да не гласувам
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 1995 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 04.07.2009 17:09



Aко изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят-най популярния графит-клише. Пълно е с клишета, неспирно заливащи ни отсякъде. И агитацията по медиите е такваз-ама нали за туй е агитация, на турски, кандърма кюше, хайде малко да помислим, а...

Гласуваш или не-няма да промениш нищо.Вярно

1. Дали ще гласуват 3 и половина и 6 милиона е все тая, защото:

а) резултатът на вторите ще дублира резултата на първите. Ако вземете 6 случайно събрани човека, те ще ви го подскажат. На това се крепи социологията.

б)По умните няма да гласуват, докато по простите-задължително -така даваме власт на популистки и конюнктурни структури, организирани като партии и сдружения-невярно. Простотията и ирационалният избор са равномерно разпределени както в традиционния избор-ляво дясно, така и в останалите- но поради по-сложния характер на психологическото обяснение, ще ви го спестим.

в) Купените гласове ще изкривят картината, в полза на властимащите. Вярно.

Купените гласове са от т.н блато, което гласува популистки-за Лидер , НДСВ и и т.н ще гласуват хора, които инак биха гласували за Атака и Герб или за БСП. Като ги вкарвате в нова партия,  изкривявате картината на т.1 в полза на пари-власт-имащите

г) Гласовете от чужбина са на ДПС-невярно и вярно-Защото са 30-40 хиляди, които не решават нищо, но и защото са си техни-има 10 пъти повече от тях българи навън, ако те гласуват така масово...виж точка 1.

  1. Като не гласуваш, даваш на лошите властта. Малко вярно-дотолкова, доколкото да подкрепиш БСП и ко е диагноза

    Кои са добрите-е веднага въпроса.

Изключваме БСП и коалиция по условие.Казваме,  че са лошите.

ГЕРБ-хайде, де. Забравихте кой е ББ и що за партия са-пълен политически цирк... След Царя, ся да прегръщаме оръженосеца-това е знакова и силна проява на деградация за всеки индивид, който се улови на тая въдица. За келепир? Ма моля ви, мераклиите са много, а избраните-малко, помните ли истерията по записване в НДСВ-те вече се знаят, избраните.

Сините с Иван Костов-най малкото зло, но пак емблема. Костов и Надежда-двете страни на монетата политически келепирджилък с десен знак-старо, познато..Поне направиха нещо и за Бг. Но гласувайки са тях, аз се примирявам с основното.

РЗС и прочие-различни коне от един отбор, пуснати от олигархията за примамка

Извод. За нормалните хора е без значение с какъв цвят ще се боядисат политическите ментърджии, наречени олигархия.

И какво ще стане, като гласуваме срещу-както сме правили от1989 насам. Да не позволим и да затрудним максимално лошите.

Нищо. Каквото и да изберете, ще стане следното:

ББ ще победи, но трудно ще състави правителство. С рещаващата помощ на ИК, ще бъдат предприети неизбежните мерки, като борба с корупцията и оздравяване на силовите министерства, правосъдието-под натиска на ЕС никой, който е на власт няма да има друга алтернатива.

Всичко ще е само пунт и пластика и медийни пушилки, ала Вальо Топлото. Ще изгорят назидателно др риби на ниски етажи с бг имена.

Олигархията и хората й са добре представени при победителите-спомнете си какви партии са те, с какъв състав и от къде идат-как биха се борили с тези, от които излизат и на които принадлежат.

Доган и ДПС елита няма никой да ги пипне-всеки, дори и най малкия опит ще среща яростни обвинения за етническо преследване и заплахи за мира-е, кой да хванат тогава? Доган и ДПС са вече набедени са източник на всички беди. Защото постулатът Доган и ДПС са лошите е неправилен -пропагандно ориентиран.
Крадат всички на власт, без значение, системата позволява, народът я крепи...

Нещата в Бг ще си останат по старому зле и ще се влошат. На народа ще му писне и....До кога, ще попитате-до пълното и сриване..Когато, малко преди това,  може още догодина, ще е дошъл  Спасителя. Кой е, ще питате. Поредният, отговарям ви, този, за който сме писали бая. Как ще стане-ами много просто, и за това сме писали, четете....А и вече се е случвало,  съвсем наблизо..





Гласувай:
0



1. анонимен - Копирано от нета, но е истина
04.07.2009 16:50
Негласуването не е наказателен вот, както си въобразяват голяма част от тези, които го правят, тъй като техните гласове се разпределят пропорционално между партиите, много от които са си купили правото на това разпределение. Негласувайки не показвате разгневена гражданска позиция, напротив, подарявате гласа си на партиите, които са си напазарували "бездушници" и обричате бъдещето си, бъдещето на своите деца, роднини, приятели. Тук е и мястото да развенчаем още един мит - за пускането на недействителни бюлетини. По този начин отново не наказавате когото и да било, тъй като недействителните бюлетини се вадят от общата бройка при преброяването и отново наказани оставате вие.
цитирай
2. haralanov - Разбира се,че...
04.07.2009 17:06
По-добре е Да гласувам!Който не гласува се оставя друг да решава вместо него!Благодаря,нямам намерение да се оставям на който и да е било!
цитирай
3. antonov - я
04.07.2009 18:44

За кого мислите ще гласуват 200 000 резняци в Турция?За Доган?Не!За ДПС?Пак НЕ!
Ще глауват Булгаристан отново да стане част от Турция!!!И ако този прост факт не сте го
разбрали-ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!
Само не ми е ясно с какви очи БСП-рите гледат свойте дечица?Като българчета или
като бъдещи носители на фесове и фереджета?
Лошо е да гласуваш за унищожаването на собствената ти родина!!!!Слепи са завалиите!!!
Дано прогледнат!!!

Ето нещо казано от един велик човек преди 400 години.The turks feel greatest The evil made by the satan to destroy Christienity.
Martin Luther.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955591
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930