Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2010 15:50 - Kak бг народът посрещна един министър
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2158 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.04.2010 15:58


Мъдрият  наш народ посрещна новия(стар) здравен министър така:

А, има ли някакъв управленски опит - да е бил поне шеф на клиника.

.....

Шеф на лекарски съюз не е ли достатъчно?
Професионалист ми се струва.
Седесар съм, поне си харесах един министър!image

.......

Българския Лекарски Съюз след предишните си председатели - до един все хирурзи, е една малка карикатура на съсловна организация.
Членуването в нея е задължително, иначе губиш правоспособност.
Нещо , като ОФ на времето.
А, дали е ръководил нещо извън това сегашното, понеже това е признак за професионални умения и авторитет.
Но, за хората извън нашия бранш тия неща изглеждат маловажни , може би.
.....

Много добър избор, д-р Нанев е прекрасен хирург, с наистина златни ръце. Съпругата му е рентгенолог, също перфектен лекар. Тъст му е един от най-уважаваните лекари в град Варна - професор, също хирург, преподавател, бивш ректор на Медицинския Университет от златните му години, когато това висше учебно заведение беше пример за интелект, ерудиция, познания и солидни кадри. Сега любимката на Станишев и мажоритарен кандидат на БСП във Варна, - Анелия Клисарова ,го превърна в техникум. Браво на д-р Нанев, да е жив и здрав, попътен вятър и дано най-сетне един свестен човек защити достойно името на българския лекар, един от най-мразените и оплювани професионалисти в тази страна, когото последният миризлив циганин може да съди, обижда, бие и псува.

.....

Преди това д-р Нанев е завършил френската гимназия във Варна и после Медицинския Университет в града. Работил е като хируг по всички нива в отделението по Детска Хирургия към Университетската клиника във Варна. Много добър хирург е, дано да е и добър администратор и най-важното - дано мафията в бели престилки не го смачка.

........

"Тъст му е един от най-уважаваните лекари в град Варна - професор, също хирург, преподавател, бивш ректор на Медицинския Университет" -значи твърдо БКП(БСП

............

Много издишаш драги, не ставаш за детектив. Не само няма БКП тук, а семейството на тъста му е съдено и пострадало от Народния съд на комунягите. Тъст му така си и остана безпартиен. От тебе лъха само злоба и завист, когато легнеш под ножа на хирурга, няма партия, има професионализъм и нищо друго. Там БКП не играе, БКП има при канцеларските длъжности.

..................

Божидар Нанев е почтен човек,семейството му също.Колкото до тъста му това е хирург от национална величина ,хирург с главно Х.Той беше ректор не по времето на комунизма,тогава никой нямаше да му разреши това и последното което може да се каже за него е че е с комунистически убеждения и подход.Присъединявам се към мнението че под ножа на хирурга партиите мълчат,остава само професионализма.
Колкото до самия Божидар дано стане министър, дано не го пречупи властта и мафията в здравеопазването. Зная ,че той познава проблемите на лекарите в детайли-на тези в болниците и на тези в доболнична помощ.Пожелавам му много сила и голям кураж за да може да промени или поне започне промени в системата към по-добро.Пожелавам му на добър час и успех!
Колкото до злобарите да не им обръща внимание ,само във Варна те ще са хиляди ,но какво от това!
........

Доктор от Лондон

Eй, сладури в БГ, кога ще разберете, че министър на здравеопазането не трябва да е лекар, а министър на отбраната не трябва да е военен, министър на образованието не трябва да е учител!!! Министрите трябва да защитават вашите интереси, а не на съсловието, от което са, което няма да стане, ако са от същото съсловие!!! Трябват ви менажери т.е. хора, които могат да управляват и организират хора. Нкога няма да се оправите по този начин

...........

Да му е честито на д-р Нанев ! На добър път ! Най-сетне един добър и достоен избор на човек и професионалист. А на завистниците - да му ядат гъза и да се пукат отзад ! На пишещият под името "Доктор от Лондон "- не ехидничи и не се изживявай на богоизбран ,само защото си се уредил в Лондон. Не давай акъли на хора, които за разлика от теб работят за по 500 лева на месец в мизерни условия и са много, ама много по-умни от теб и по-работливи и издръжливи на комунистически извращения. Като си толкова ербап - ела си тук и давай акъли, развивай кенефското здравеопазване на България. Мърльо смотан, отдалече е лесно да плюеш, тук ела, да гледаме сеир.

................

ей, сладурко, (иде реч за д-ра от Лондон-б.м)защо не си дойдеш да работиш в България, в българска болница, с български пациенти, пък тогава да те видим какъв мениджър си !

..............

д-р Божидар Нанев е един от най-добрите хирурзи ,които съм срещала,а също е и страхотен човек.Той е добър избор за министър на здравеопазването,за което поздравявам Бойко Борисов.Надявам се,че когато д-р Нанев е във власта няма да се поквари.Вярвам в него!

............

Д-р Нанев е извънредно задълбочен, трудно проявява емоция и много умен. Умее по блестящ начин да подрежда приоритетите си и да не оставя нищо незавършено, което е започнал. Тези качества, съчетани с големия му пряк клиничен опит му гарантират успешно управление. Гарантирам, че не е корумпирани няма склонност към корупция. Той е достатъчно заможен за да се излага по този начин. Дано да го изберат. ............

Защо повечето изпитват недоверие към избора на ББ,подкрепиха го толкова голям процент българи,сега вместо да търсим кусури не е ли по-добре пак да се доверим на избора му или типичното за българина е да му търсим кусури и да гледаме сайр? Хората от избраното правителство са достойни и аз им вярвам. В България всеки разбира от политика и футбол и точно това е най-зле у нас. Като сте толкова компетентни задайте си въпроса какво направихте Вие за България,какво и додохте?
.........

Браво на Б.Борисов за избора му на здравен министър.Познавам д-р Нанев от лични контакти и гостувания във В.Търново:умен,страхотно уравновесен,абсолютно нормален като човек,лекар и баща.Той сам няма да създаде проблеми в министерството.Дано не му се бъркат от МС и лично министър-председателя.Ерудицията му и познанствата в областта на медицината,управленските му виждания- по-добро не можеше да се очаква на този етап.Ако Б.Борисов застане зад него, нещата в МЗ ще имат положително развитие!!Успех!

......
от форума на в-к Дневник




Тагове:   министър,   народът,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4945701
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031