Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2010 03:59 - Има ли Октопод в България
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2294 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 08.10.2010 04:36


 

Само преди седмица Цветанов отчете в Брюксел над 60 реализирани подобни операции. Полицейското присъствие по улиците също бе увеличено, което заедно с текучеството в системата неминуемо доведе и до повишаване на броя на извънредните часове работа за служителите на реда. Паралелно с това обаче прокуратурата отчете ръст на посегателствата срещу собствеността през първите 6 месеца от тази година. И оповести обезпокоителната статистика, че за близо 40 хил. регистрирани кражби и грабежи са внесени само 7257 обвинения в съда. "-писа Сега

 

 

Две новини в един ден на тема полиция.Полицаите от България готвят общи протестни действия с колегите си от Румъния и Сърбия. Недоволстват, че не им обръщали внимание.Те са поставили срок на премиера Бойко Борисов да ги приеме и изслуша до 15-и октомври.

След тази дата те ще протестират на границата. И още една: Cамо глоба от 2 хиляди лева ще трябва да платят двама полицаи, уличени в гавра с 15-годишно момиче миналата година. Тук се налагат подробности. Историята с полицаите се разигра миналата година във Варна, когато 15-годишното момиче ги е потърсило за помощ, като се е оплакало, че неин познат се е опитал да я изнасили на плажа. Вместо да й помогнат обаче, дежурните, откликнали на повикването я завели в бунгалото, в което били настанени. Там правили секс с нея, като заснели извършеното с мобилни телефони.Лично министърът заяви: "Тримата вече са задържани" и продължи:

"Това е изключително неприятен момент и към тези служители започват дисциплинарни производства".

Уволнили са ги. От тримата-двамата ще платят по 2 бона, а третият липсва пред съда-той вероятно е снимал, или е от синдиката. Освен, че е малолетно, момичето е било и психично болно.

Под тази новина, в иначе инфантилно-малоумните бг форуми имаше предимно смислени коментари. Няма да ги цитираме, вижте ги сами. Болшинството са убийствено прави, критични и смели. Случаят не е неприятен, както го нарече Цв. Цв-случаят е толкова абсурден, че повече няма накъде. Такова нещо и в Нубия не може да се случи, а ако се случи, трябва да имат посланик на USА-реднек, явяващ се по националната тв с костюм и гуменки, който да ги отърве от гнева на народа. Разбира се, министърът няма да коментира съдебното решение на Варненския съд, което инак прави с удоволствие-когато му изнася. Мога да се обзаложа, че никой журналист в Бг няма и да го пита за това. Няма и да се коментира в медиите, които инак напоително отразяват джакузито и сиренето на Вальо Топлото.

Тук няма да припомняме стотиците случаи на милиционерско насилие, непрофесионализъм и злоупотреба с власт. Kaк карат пияни, катастрофират, стрелят, убиват, изнасилват-кво ли не. Нашата полиция ни пази-с кондоми.Няма да говорим и за  милионите, които сме платили по дела срещу тях-и замилионите, които им даваме и сега, в тая криза. За култура-80, за МВР милиард-тая година-с 50млн повече. За театри, училища, наука-нищо, за подслушване-100 млн. Хирург-трета категория, милиционер-първа. На КПП работят на едно и също място 5 служби-с едни смени, в една среда и сходна работа-милиционерите-първа, другите-ясно.

Срещу тия милиарди отглеждаме мафия.

Силни думи ли? Проституцията не е възможна без протекция на МВР-плащаш на районното, плащаш на Дирекцията-колко-вж тук .e-vestnik.bg/  Ползвали са се и безплатно от услугата. Наркотици-вж тук. www.24chasa.bg/Article.asp

Нямало " Октопод" в Бг-има и то какъв. Нарича се бг милиция. Точно както в мафията вътре са само наши хора на роднински признак, има си омерта и т.н. Сигурно забравяте, че професорът Раданов, който се осмели да аутопсира за втори път Чората се пообеси, сам...Колко години убийците на Чората се хилят и ни гледат сеира. .Къде не участват, кой бандит не излиза от там, или не е бил сътрудник. Колко хиляди знака примери искате.

За какво им плащат тогава данъкоплатците-се пита. Да попълват престъпния контингент, а ако са по нерешителни-да се пенсионират на 45 с 20 бона и горница. В Бг милицията, както сме казвали хиляда пъти, е част от проблема,  а не от решението. Eдин малоумник написа тук, че видите ли, не сме били полицейска държава-ха, ха. Ние не сме държава-
ние сме собственост на милицията.
В целия останал свят, без Нубия и  Русия, може би, полицията служи на народа-даже на колите им пише-да служи и защитава. У нас народът обслужва-всякак-с пари и дупе-милицията, и се защитава-от нея.
Няма по опасна за страната структура от бг Октоподът, нагъл, въоръжен и всемогъщ. Няма да стачкува ли-той се  чувства- и, е- вездесъщ. Има си правителство, съд, прокуратура, закони, да го бранят, когато се е осрал до ушите, медии, има си и реднек-посланик,  дори, да го варди и хвали навън-всичко си има.
А вие кво имате, останалите...А???


 





Тагове:   България,   милиция,   октопод,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - Няма по-голям октопод
08.10.2010 05:42
от така нареченото "правителство".Милицията е превърната в маша,с която се извършват и прикриват престъпления.Отделно МВРи прилежащите му РУ,са превърнати в политическа централа и клубове на ГЕРБ.Като прибавим и 1500- те "охранителни" фирми подчинени и принадлежащи на същото МВР картинката се изяснява!Няма държава,но има октопод с инициали МВР.Прокуратурата и съдът са негови филиали.
цитирай
2. apostapostoloff - Цветанов си е Цветанов
08.10.2010 07:43
Цветанов си е Цветанов, ама важно е САМО това, което казва съдът! А съдът се произнесе: ОКТОПОД НЯМА!
цитирай
3. didslpole - Така ще е
08.10.2010 11:50
Защото не си избираме пряко шерифа и областния прокурор.
Всички правитлства използваха силовите структури на държавата за да разчистят терена за своите, за своя клан, който им плаща и рекетираха престъпният и дори лоялен бизнес. Затова контрабандата не спря, мафията си плаща и прави пари.
цитирай
4. анонимен - Малко бият.
14.10.2010 22:19
Смешен плач на един ограбен и тероризиран народ.
Преди 10-ти ноември освен диктаура имаше и ред.
В САЩ освен свобода има ред също.
В САЩ всеки който не се подчинява на заповедите на полицията
е предмет на незабавен арест , а в случай на съпротива
на риск за живота си. Американския народ уважава реда и полицайте си
и съдействува за опазването на частната и личната собственост.
Притежаването и използвуването на оръжието за самотбрано е от най-значимите допълнения към Конституцията на САЩ.
А те са само 23 за 200 години.

Периодът на анархия в България трябва да свърши съсъ налагането на
силнен полицейски контрол, построяването на затвори и освобождаването на обществото от бандитите. Обикновенния българин би могъл да използвува конституционното си право на притежание на огнестрелно оръжие и брани правата си както от престъпниците , така и от корумпираните изпълнители на власта.
Отговормността на индивида е в ръцете му и желанието му да я упражнява.
Демокрацията има много лица.
Насилието е едно от тях.
Личния пример и гражданската отговорност и действие - друго лице.
Изборът е наш.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955071
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930