Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2010 18:52 - Наистина стреляли по хеликоптера
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 1494 Коментари: 2 Гласове:
1



Предният ни постинг, написан оня ден беше на тема свален  хеликоптер на НАП. Разбира се, това беше шега, която препечатахме от neverojtno.worldpress.com . Оказа се, че в Родината  ни действителността надминава всяка, дори  и най-абсурдна шега. Наистина някой е стрелял по хеликоптера. И наистина не могат да разберат кой е. Абсурдът  стана истина. О, ужас. Написаното от нас се сбъдна дори и в най-дребните детайли. Добре, поне, че  е било само с  ловна пушка, засега, а не, както предположихме...със Стингер. Засега.

От луксозно имение в Бояна откриват огън по хеликоптера на НАП
Акцията по въздух на данъчните за снимане на луксозните имоти в кв. „Бояна” в столицата едва не взе първите си жертви. От свои информатори в МВР журналистите на „Папарак” са научили, че един пилот и двама данъчни инспектори били на косъм от смъртта, понеже от едно от най-луксозните имения в квартала на богатите „Бояна” бил открит огън по кръжащия ниско хеликоптер. Дори се твърди, че самият шеф на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов бил във вертолета и също  изложен на споменатата опасност.становено е, че е стреляно с ловна пушка от голям калибър, но цял късмет е, че стрелецът бил лаик в стрелбата. Пострадала леко само летателната машина, която получила няколко драскотини. Пътуващите в хеликоптера от Авиоотряд 28 изпаднали в паника и пилотът моментално свалил машината и били уведомени органите на МВР. Проверката, направена възможно най-бързо, установила, че имотът е на много известен бизнесмен, чието име засега не се разгласява. Интересното е, че човекът си имал желязно алиби и ако се вярва на обясненията му, би трябвало да се търси друг извършител, защото него същия ден го нямало вкъщи и дори нямал представа за какво става въпрос. Освен това на негово име нямало никакво регистрирано оръжие. Засега по телевизията и останалите медии злополучната случка не се разгласява, за да не се превърнат подобни инциденти в практика при предстоящите огледи над останалите имения и в другите големи градове в страната. Находчиви коментират извършителя, като го назовават „герой на нашето време”.
Източник



Тагове:   наистина,


Гласувай:
1



1. анонимен - Дали това алиби се разпростира и ...
14.10.2010 19:05
Дали това алиби се разпростира и върху служителите/подчинените/роднините и какво ли ще ше да се случи с въпросното имение, ако беше в някоя от правилните държави?
цитирай
2. анонимен - ???
14.10.2010 19:34
Имат ли алиби пазачите в имението и всички други лица в него по това време. МВР направи ли обиск в имението за да открият пушката?.. А защо медиите мълчат, кой им е наредил да мълчат? Защо мълчи шефът, който е бил в хеликоптера? Щом мълчи - следващият път, ако посмее да лети над именията, му се пада да го улучат...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956738
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930