Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2010 14:44 - За новия морал и комисията Кушлев
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2065 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 16.10.2010 14:56


Комисията Кушлев разследва мой приятел-телевизионен техник, който десет години сам си строи три малки апартаментчета на наследствен терен. Ако беше дал петното на фирма, щяха да му дадат само един в билдинга,  издигнат там преди  девет години и никой нямаше да го закача, но той се заинати и си  строи сам- днес едно, утре друго- и така -десет години, когато най-сетне се нанесе. И сетне дава обяснения откъде е взел  парите. Друг мой приятел, който беше 8 години в Америка, също беше разследван как е купил два апартамента-човекът извади доходи над половин милион долара, спечелени с тежък труд. За оня фермер, дето отсякъл топола и го разследва комисията, сигурно сте гледали по шоуто на Росен Петров. С други думи-комисията няма милост към обикновените хора-а как седи с тези, които са на власт?  Защо тя не се занимава с поне 5 хилядите човека, построили в моя град крепости-общински съветници, митничари, полицаи и прочие. Ще кажете, те имат акъл, не им се води нищо. Вярно-ако искаш да не те закачат,  не дръж нищо на твое име. Варианти за премятане-бол-освен, ако много не вярваш на роднини и съпрузи. Или ако си чист-или ако си убеден., че никой няма да те закача, щото си от силните на деня, и си от мафията-на града, държавата.
Точно тези два варианта кристализират, за да държите  имоти, които няма как да обясните.
Как се обясняват 9(девет) имота,  от които  мнозинството са купени последните 2 години-ами-никак. Освен ако не сте вътрешен министър. От тук нататък всякакви приказки, ама кво имал Трактора, какъв бил, кой бил Янето, са просто нелепи. Цецко е действащ бг министър, останалите са никои. Иде реч как ги е придобил за по-малко от две години, докато е на власт и е разчитал на едната заплата-точно работа за комисията Кушлев. Тракторът има версия, има я в Афера.бг и Гласове-изчезнал е един милион еуро от гаранцията на общински заем и Цецко затова го прибрал, за да няма свидетели. Нали се сещате, че вместо да говорите кой какъв бандит е, приказките трябва да почнат от това КАК Цецко е спечелил паричките за тези апартаменти и той да го докаже до последния лев с документи и всякакви лафове от рода на" Баба ми даде, плюят ме бандити"-са от репертоара на свиленградския митничарски фолклор. Тогава просто ще излезе, че Тракторът е прав. Който и без друго твърди, че има документи за онзи милион, дето го е дал.
Човекът-министър ги е декларирал-вярно. Имотите ги има от преди-но не всички. Тук Натиснете тук се вижда, че освен множеството апартаменти и гаражите, които притежава и е декларирал пред Сметната палата, Цветанов се е сдобил и с 2720 кв. м. парцел в елитния столичен квартал „Изток”. Този имот не фигурира в декларацията за имотното състояние на министъра, нито във вчерашното изявление на Сметната палата, а пазарната му стойност през пиковата за бизнеса с недвижими имоти 2008 г., когато Цветанов е купувал повечето си нови апартаменти, е 2000 евро на кв. м. или около 5, 400 млн. евро.
Всякакви приказки за нов морал, за старите, дето крадяли, олекват до сапунен балон.

Има и нещо друго-много важно, което никой не коментира.

Два от апартаментите му в столичния елитен квартал „Изток“ са подарени-на нулева стойност на придобиване, според декларацията му.Те са били прехвърлени от фирма, в която участва синът на депутата от ДПС Рамадан Аталай.

От същата фирма е купил и парцела, който не е декларирал

Ами сега ! 

Враговете на Цецко от тук на сетне на всяко ставане в НС ще почват с това-кажи за имотите, кво става с твоя приятел от ДПС-нещо подарил ли ти е тези дни!
Я да видим комисията ще се заинтересува ли-да хванем бас, че не...



Тагове:   новия,   морал,


Гласувай:
0



1. анонимен - димо
16.10.2010 18:18
Докато са на власт,никой няма да го барне.Но когато си отидат/а то може ида е по рано/ жална му майка. Простотията на всеки човек се проявява когато се докопа до някава власт. Часовника цъка обратно за новите управляващи. Нека си мислят за това.Мисля че лошо ги чака след това.
цитирай
2. анонимен - Цецика е за затвора.
12.12.2010 07:32
Няма ли да разберат най-после политиците, че човека назначен за вътрешен министър трябва да е чист човек - да не е участвал в далавери. Тоя не виждам как може да е придобил тези имоти от заплати, което за мен води до един единствен извод - явно лъже. Е как тогава ще бори престъпността - с лъжене ли? Ааа, да - със СРС-та! Вероятно подслушва всички и събира материалчета за натиск и манипулация върху всички!
Баси държавата! Това не е моята държава - това е държавата на Цецика. В моята държава тъпите мутри заловени и осъдени за престъпление лежат в затвора, а не са министри - камо ли пък на вътрешните работи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956993
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930