Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2011 17:20 - Бойко, мутро, защо още не си подал оставка?
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 8352 Коментари: 22 Гласове:
20



Бойко, мутро, защо още не си подал оставка? „Варна спорт” знае защо? Защото избирателите ти са прости копелета, а останалата част от народа не се интересува какво се е случило, вълнува се какво ще яде тази вечер. Изобщо ще яде ли? Бойко, мутро, защо още не си подал оставка? Защото опозицията е путкозиция, тоест слагате си го взаимно. Гейове, проститутки, травестити, това е политическата класа. Избирателите и медиите са слуги на гейовете, проститутките и травеститите.
Знаеш ли е какво е травестит? Правиш се на мъж, а си путка! Това е!

 

www.varna-sport.com

 
МУТРАТА се познава по НАГЛОСТТА! Ако Левски беше жив щеше да се откаже, че е българин

Разговорът Бойко - Танов и заповяданият втори разговор Танов - Странджев са факт. Точка. Това е основната тема. Бойко ще праща записите за експертиза в чужбина. На какво се надява - да кажат, че гласът не е негов. Даже няма нужда Странджев да потвърждава, че е изрекал всяка дума, както го направи, което доказва първия разговор. Бойко отново се изяви като голяма мутра, защото наглостта му е голяма. Целият е в лайна, но се прави на булченска рокля. Забеляза ли обаче детайлите. Падна му гарда. Цветанов се умилква около Бойко, защото е гузен. Вчера той призна, че е поискал подслушването и Бойко го е одобрил. Вижте ги само колко им е акъла. Даже един Бог не би направил това, защото знае, че някой дявол ще пробие подслушването. Мутренска работа. Тези хора управляват България все едно управляват групировка, а не държава. Най-шокиращото обаче е, че прокуратурата не вика мутрите и не ги попита: Този глас твоя ли е? - Да! Провеждал ли си такъв разговор? - Да!
Погледнете заглавията на вестниците под главата и ще ви стане ясно собствениците чия политика обслужват. Вече 3-ти ден нито един вестник, нито една телевизия (с 3 изключения) не е попитала - Защо Бойко още не е подал оставка?

Снимка www.varna-sport.com
Това е управлението на България! Изводът: Ако няма алтернатива на мутрата Бойко, значи няма алтернатива на живота ни изобщо. И запомни - с отиването на Бойко ще си отиде мутризацията от политиката на България. Не корупцията, измамата, популизма, ограбването, а мутризацията. Корупцията ще се качи нагоре в главите на хора с вратовръзки и добри обноски, както е в Европа. С влизането ни в Шенген корупцията най-долу ще изчезне, защото всяко плащане няма да става на гишета, а по компютърен път, но това ще го пишем отделно.






Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - друсан ли си
17.01.2011 17:23
положението е отчаващо
много прост народ много
цитирай
2. smilodont - В отговор на тъпотията ти
17.01.2011 17:49
Щом аз съм копеле майка ти е курва и то от най евтините . А ти си педерас.
цитирай
3. haralanov - Грубо...
17.01.2011 18:25
Но пък вярно!
цитирай
4. lado - Хе - хе! Минчо, не е грубо! Няма ко...
17.01.2011 18:51
Хе - хе! Минчо, не е грубо! Няма кой-знае каква грубост, но е, както справедливо отбелязваш, вярно. Оздравително е! За някои заблудени даже спасително. Поздрави за автора! Поздрави и на теб , Хараланов!
цитирай
5. despinida - Днес прочетох много заинтригуващо мнение за диалозите на Танов :)))
17.01.2011 21:06
мисля, че и на вас ще са интересни:))
http://nesstor.blog.bg/politika/2011/01/17/komu-e-izgodno.669038
Дали пък, не е така, както предполага Нестор ?
цитирай
6. despinida - Абе, анонимeн #6, ти па добре, че не знаеш кво е травестит...
17.01.2011 21:20
анонимен написа:
"Знаеш ли е какво е травестит? Правиш се на мъж, а си путка! Това е!" - това самоирония ли е?! Постингът ти е като нескопосно есе на осмокласник. Нахвърлял си няколко клишета и ура-тута да дигнем малко пушилка да ни видят Ората колко сме "умни"!!! Смешник...ако си изкарваш хляба с писане, ще умреш от глад.

Точно обратното на това, което си написал...прави се на путка, па си е жив педал...тоест...мъж...да ме прощават свестните...та ти, нещо криво четеш...а да не говорим за писането ти...дано точно ти не си изкарваш хляба с това, че ше Умреш Отглади...:)))
цитирай
7. antikom - Оставка!
17.01.2011 21:25
Оставка!Най-малкото,защото направените записи са автентични и от тях става ясно,че Бойко е хвърлил чадър върху алкохолен бос.След обаждане на Гоце Първанов разбира се!
цитирай
8. mamkamu - Сигурно знаеш (надявам се), че н...
17.01.2011 21:55
Сигурно знаеш (надявам се), че никак не долюбвам Бойко. В случая обаче е по-добре да изчакаме независима европейска (не българска) експертиза за записите.

Жалкото е, че Прокуратурата не е повдигнала обвинения според чл.143 от НК. Не го и очаквам :) Може би и тя чака независимо мнение, а може би просто се таи на тъмно...
цитирай
9. chara - Всеки има право на мнение. И Варна спорт също. Обаче езикът никак ама никак
17.01.2011 22:09
не ми харесва!
:(
цитирай
10. wasteland - Ей - авторчето с лице на дупИ ( да ти ...
17.01.2011 22:40
Ей - авторчето с лице на дупИ ( да ти вляза в стила на говорене де ;) )
Като си такъв антипутьо и голям МЪЖЪ - що не хванеш трена до София и да идеш да му го кажеш лично на Бойко, това дето си го написал ;)
цитирай
11. анонимен - Ти също си мутра.
17.01.2011 23:55
По речника ще ги познаете.
цитирай
12. анонимен - каква е алтернативата на Бойко -пак ...
18.01.2011 01:52
каква е алтернативата на Бойко -пак мутри и баш бабаити или Алексей Петров .
А иначе все ще го замести някоя друга мутра , за съжаление България вече е на изчезване
цитирай
13. zemaria - ano1
18.01.2011 03:16
удивително прост народ, верно. Поколението 40-55 е направо съсипано, сринато от проблеми и зомбирано, като камикадзета, или напълно неадекватно и с огромно самочувствие, в по-малката си част. Това са бивши фатмаци или милиционери, станали милионери. Да вземе за пример втория коментар с автор smilodont. Колко трябва да си прост, за да не разбереш кой е автор на този материал. Нали още във второто изречение пише „„Варна спорт” знае защо“ Освен това са дал не един, а цели два линка.
Фатмаците не четат друго, освен заглавието-те знаят всичко.Те слушат само себе си и който не мисли като тях е.. най-малко педерас. Не, smilodont, дегенерат нещастен-твойта майка е курва, а баща ти те е събирал с лъжицата от чаршафа след поредния файтон отгоре ѝ.
Нямаше да отговарям на всеки, който не може дори да чете, но знам, че болшинството е такова. И тези, които слухтят по форуми и блогове и за това им плаща държавата-и те са такива. Такива хора издигнаха мутрата да ги оправи-днес една, вчера друга, утре трета. За тях обяснявам за трети път-авторът е този http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1295120069&NewsCat=C
Препостнах го заради актуалността и езика. На вас трябва да се говори с този език-вие друг не разбирате, а и не четете.
На останалите-нещата си идват на мястото, просто. Мутрата трябва да си отиде, ако ще след това да дойде второто пришествие-инак тази държава трябва да се разпусне.
Всичко друго са пълни глупости
цитирай
14. andrei - Поздрав за поста!
18.01.2011 05:41
Не се ядосвай на милиционерските коментари-те си отИват.И Европа разбра,какви хора са начело на държавата.Този път няма да им се размине,а и Костов да не се пъне да защитава мутрите,че те са негови рожби!Той знае,че отиде ли си това правителство,ще види парламента през крив макарон.За така наречените социалисти-защитници на агентите на ДС,не е необходим голям коментар.Те това правят вече 20 години!Разлика между БСП и ГЕРБ няма.От едно и също котило са.Никой да не смята,че ако досиетата на дипломатите не бяха показани,ГЕРБ щеше да ги отзове.Въпросът с дипломатите е външно политически,така че колкото и да не им се ще трябва да преглътнат горчивият хап,и той няма да е последен!Бъди здрав!
цитирай
15. veshter - Ти кой предлагаш, нашия?
18.01.2011 07:20
Кой да управлява България, като си отиде Бойко? Отново ДС? БСП? РЗС? ДПС? Отново ДС, демек? Или някоя от другите лайняни партии с по 4-5%!? Докато хората гласуват за еопределена политическа сила ще управлява тя - глас народен, глас Божи!
цитирай
16. boristodorov56 - Емоционално, но пределно точно!
18.01.2011 08:42
Емоционално, но пределно точно!
цитирай
17. boristodorov56 - Кой да управлява България, като си ...
18.01.2011 08:44
veshter написа:
Кой да управлява България, като си отиде Бойко? Отново ДС? БСП? РЗС? ДПС? Отново ДС, демек? Или някоя от другите лайняни партии с по 4-5%!? Докато хората гласуват за еопределена политическа сила ще управлява тя - глас народен, глас Божи!
Ти кой предлагаш, нашия?



Вашия - сигурен ли си, че всъщност, не управлява сега ДС?



цитирай
18. marystaneva - "По речника ще ги познаете."
18.01.2011 13:59
Напълно подкрепям № 11.

Народът си казва думата по време на избори. На някой им се иска да стане чрез революция /така са свикнали/, но в 21-ви век революциите в демократичните европейски държави не са на мода. Някои продължават да смятат народа за прост и лесно манипулируем, но забравят, че ползваме интернет, знаем езици и черпим информация от много източници, а не само от това, което някой ни казва по телевизията...
цитирай
19. анонимен - нема
18.01.2011 14:53
И стига стази песен на Сл.Тр.!Мисля, че той трябва да превъзнася чалгосаната ни държава,в противен случай той щеше да бъде един Г-н Никой.
цитирай
20. анонимен - Politikata na malkite e piesa na...
18.01.2011 15:44
Politikata na malkite e piesa napisana ot vliqnieto na po golemite. Koi sa golemite nai blizo do malka bulgaria. Ne e EU. Rusiq i turciq. Edinstvenata politicheska dilema pred osvobodena BG ot togava do sega vinagi e e bila rusofilstvo ili ne. :) Tukashnite malki pishki se usukvat nasam natam kakto vinagi.
цитирай
21. smilodont - удивително прост народ, верно. ...
18.01.2011 19:43
zemaria написа:
удивително прост народ, верно. Поколението 40-55 е направо съсипано, сринато от проблеми и зомбирано, като камикадзета, или напълно неадекватно и с огромно самочувствие, в по-малката си част. Това са бивши фатмаци или милиционери, станали милионери. Да вземе за пример втория коментар с автор smilodont. Колко трябва да си прост, за да не разбереш кой е автор на този материал. Нали още във второто изречение пише „„Варна спорт” знае защо“ Освен това са дал не един, а цели два линка.
Фатмаците не четат друго, освен заглавието-те знаят всичко.Те слушат само себе си и който не мисли като тях е.. най-малко педерас. Не, smilodont, дегенерат нещастен-твойта майка е курва, а баща ти те е събирал с лъжицата от чаршафа след поредния файтон отгоре ѝ.
Нямаше да отговарям на всеки, който не може дори да чете, но знам, че болшинството е такова. И тези, които слухтят по форуми и блогове и за това им плаща държавата-и те са такива. Такива хора издигнаха мутрата да ги оправи-днес една, вчера друга, утре трета. За тях обяснявам за трети път-авторът е този http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1295120069&NewsCat=C
Препостнах го заради актуалността и езика. На вас трябва да се говори с този език-вие друг не разбирате, а и не четете.
На останалите-нещата си идват на мястото, просто. Мутрата трябва да си отиде, ако ще след това да дойде второто пришествие-инак тази държава трябва да се разпусне.
Всичко друго са пълни глупости

много ме издигна бе педерас. доста далече съм от това което си писал за мен .Но не се и учудвам такива лаина като теб могат само срс да монтират .Нещастник.
цитирай
22. анонимен - Напълно подкрепям № 11. Народът си ...
19.01.2011 06:01
marystaneva написа:
Напълно подкрепям № 11.

Народът си казва думата по време на избори. На някой им се иска да стане чрез революция /така са свикнали/, но в 21-ви век революциите в демократичните европейски държави не са на мода. Някои продължават да смятат народа за прост и лесно манипулируем, но забравят, че ползваме интернет, знаем езици и черпим информация от много източници, а не само от това, което някой ни казва по телевизията...



Лек проблем обаче. Тези, за които става дума в последното ви изречени е са някъде между една трета и една четвърт от останалото все още население в България. И за думата не съм мого съгласен. Каква дума, какви пет лева, като изборът е между мутри и кадесари?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955407
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930