Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2011 05:31 - Със сърпове и чукове в ЕУ
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 1741 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.02.2011 05:42


 Вчера гръмна бомба, Днес разбрахме от инак неизпускащите такова мероприятие премиер и вътрешен министър, че вероятно, май, май, е постановка на засегнатите. Преди няколко години едно турче изпусна камион, който помете на двайсет метра от стопа един автобус и тогавашният вътрешен министър(РП) цъфна аламинут на мястото и се произнесе веднага за вината, макар да беше очевидно, че няма как да стане точно така. Тогава адвокат на обвиненото неграмотно момче беше Марковски-син, който не успя да докаже очевидното.. В десетките битови убийства виновни са винаги потърпевшите-близки на убитите-Кърджали-тая година, София, преди години-(тогава, обаче, Марковски  баща успя да оневини сина на жертвите) Тези дни пак той се опитва да оневини по случаят Белнейски заподозрения Лазар. Макар и нещата да изглеждат доста съмнителни за поръчка от властта, този път не се наемам да прогнозирам резултата.

Арестуваха 11 капепейци, в Румъния-е повече,.Бравоо, така им се пада. Днес проснали един, утре-други, но съдът, ах, този съд, който не винаги слуша интифата ...

В Срядата на Омразата с любимият на ЦБН(целия бг народ) автор, екс носител на Черноризец Храбът КалинР писа, че ЕУ се бил отказал от мултикултурния модел и европейския либерализъм. Мулти-култи нациите измирали, за да освободели място на само нациите. А толерантността не била нищо повече от доктрина на глупостта, при това самоубийствена. 

Да обобщим. Какво е общото между всичко гореизброено.

Всичко това и безброй други примери говорят само за едно- дива нецивилизованост, завладяла не само традиционно нереформираните силови министерства, но и медиите и върховете на държавата

Да, описаните прояви-тук-там из ЕУ са факт. Първото вярно нещо
Само,.че на никой тук не му хрумва да ги интерпретира по този начин. Няма никакъв отказ от доктрината на либерализма и мултикултурната толерантност-обратно. Строят се огромни индуски храмове, джамии и пр.На работа хората си ходят с чалми, тюрбани и пр. В медиите статия като тази на Руменов би предизвикала революция като египетската.
Хората тук са наясно, че ако ги няма емигрантите, те ще се сринат за броени дни. Английската работа за англичаните-беше мотото на последните избори. И един журналист, ама истински, не като нашите, се хвана и направи филм и го пусна по ИТВ3 на тая тема. Резултатът, вярвам, се сещате.
Защото ги мързи. Второто вярно нещо. .
Цивилизацията води до мързел, човекът, като вс система е устроен да пести енергия. Затова винаги има движение от по нецивилизовани към по цивилизовани, от бедни към богати народи и страни.
И защото имат кинти. Цивилизация-възход, магнит, кинти.
Кинтите имат край. И Камерън каза: стига сте доили. Имате ли идея какво доене пада на Англия.  Колко процента вземат помощи.  И вестниците се напълниха с примери. Как пристига сомалиец, става бежанец, води си челядта и живее в къща за 3 милиона. Държавата му плаща всичко -наеми, такси, дава му помощи. Имам право да живея в добра къща, в добър квартал, тук ми е удобно, има добри училища за децата ми-казва той и Англия беснее. Съседът му, Том, блъска от сутрин до вечер за да си плаща сам това удоволствие.
Срещу кого беснее Англия, внимавайте ся. Срещу чужденците, които я доят? Вземат им работата и точат соц фондовете? Неее. Това го правят само нискочелите шофъори на такси, но не  и медии. Та нали без тях няма кой да им занесе една пица и ще потънат в мръсотия и разруха-и те прекрасно го знаят
Срещу държавата, направила такива правила-е верния отговор, И Камерън се хвана да оправи това-да се подобри работата на държавата и оправят правилата.
Ето, тук е заровено кучето. Как да си оправим самата държава, за да не се чувстваме в нея като емигранти, като хора „ за малко“-това е цивилизационния избор-а не да си търсим кой друг, освен нас е виновен , да го посочим на нашите медии, да го проснем, овъргаляме и скопим.Има човек-има проблем.
В Англия на Моста на кралицата никой не може да прибере и пени. И на паркинг на супера не можев да се измъкнеш без да платиш. Катаджиите са заместени от камери, полицаят не може да удари някой, щото в колата има камера. У нас на границите-няма-има, но все едно ги няма. Някой има интерес да махне един или десет, да ги затрие, и после да сложи други, да отчете дейност, но нищо да не се промени като среда, като условия-макар всички на тяхно място ще са същите. Там премахват със система от правила и ефективни решения субективния фактор, където има риск от съблазън, превишаване на права и т.н. Така у нас полицията на практика не работи, държавния апарат-също. Всичко това има за мотив именно този малоумен, болшевишко-нацистки начин на мислене -другите са виновни, за да не бачкаме ние и да не се променяме-проблемът не е в нас, а в другите. Не циганите и турците са ни виновни, не чужденците-а самите ние, нашата малоумна неефективна и неработеща държава, пълна с баджанаци, роднини и търтеи, които гледат как да не работят и да вземат пари, за да не свършат това за което има плащаме и да се чудят как да изкарват другите криви. На цивилизованият свят му писна от простотия  и селски пинизи.  После от беднотия. Очаквайте шут в дирника-догодина, доамина.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4949483
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930