Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 03:58 - За арабските революции -аналитично
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 3017 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 24.02.2011 04:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Когато започнаха революциите т.н. западна, па и източна обществености, ги подкрепяха безрезервно. Всички съчувствахме на бащата, продавач на банани, глобен от полицайка, станал повод за най-мащабното разместване на пластовете в света в ново време. После и на горките египтяни, сега на либийците.
Лондон, супермодерен офис на банка, зад главите на служителите има огромни екрани , по които вървят новини и картина от Либия, за да не ти е скучно, докато ти дойде реда (3-4 мин) и млад афроангличанин коментира : егати тиранина-41 години ги е тероризирал...
Въобще пада голямо съчувствие и солидарност-ма, хора умират...как така, някакви гадни самозабравили се диктатори убиват народите си...
Само, че тези диктатори до един бяха правилните хора на собствените им правителства. Мубарак и Кадафи и останалите диктаторски-а то в тоя регион няма как да са други, режими, се ползваха с  подкрепата и доверието на Запада.И на Изтока-т.н съветски блог.
Те бяха част от статуквото.
Западът им беше определил роля, те си знаеха задачите, и така оцеляха десетилетия, като част от геополитическата игра.
И кво стана сега?
Наистина ли мислите, че един  глобен продавач на банани запали толкова огромен пожар спонтанно? Че революциите са народни, неорганизирани и хората побеждават така- с голи ръце срещу танкове и авиация, че не ги ръководи идея, кауза, че няма организация, че ги води  лозунга" да падне тирана", че главатарите им са" който е по ачигъоз". Без пари, без нищо-ей така, спонтанно, като през 89та...
Че  разгневените хора нападат казармите и се въоръжават срещу тирана и в резултат, до зъби въоръжени наемници и армии се изпаряват.
Кои хора-дето искаха обесването на сестрите ни ли? И подкрепяха Кадафи на милионни митинги-ся, с голи ръце срещу самолетите.
Какво всъщност става там.
Преди да глобят продавача на банани в Тунис, моят арабски приятел от предния пост говореше за арабски халифат. Сега той каза нещо интересно-че "Мюсюлмански братя" имат трийсетгодишна стратегия за арабския свят. И в тази стратегия има отказ от участие на първите свободни избори. Нека да изходим от тези факти, за да обясним необяснимото.
Каква е идеологията-няма друга, освен ислямизма. Диктаторите са подлоги на евреите и Америка. Да убием диктатора, който погазва истинската вяра, чистия ислям, да обявим джихад на Америка и ЕС. Западът е разруха.

"Всички сме братя.Едно семейство сме.
- Но Уасим е още девствен...
-Това е добре.Безбрачният секс е сериозно престъпление.Аз също съм девствен.Това също е добре. Въздържай се от  секс извън брака. Това е безчестие и показва неуважение към святото.
Господ е казал истината.
Те ще се опитат да прикрият разликите за да направят мюсюлманите,
говорещи за религия, да изглеждат фанатици,
или морално остарели.Ще кажат, че спорът е за икономически ресурси или военно надмощие.Ако вярваме, че играем по тяхната свирка сами сме си виновни. Не е възможно да се построи мост между човешката природа и модерния живот чрез свободна търговия. Невъзможно е. Божественото и светското са една и съща концепция...
Коранът.
"Няма разделение между религия и държава."
Вместо царе да издават заповеди,
а роби да ги изпълняват...
Болката от модерния начин на живот не може да бъде излекувана чрез либерализация, приватизация, икономически реформи или ниски данъци.
Болката да живееш в модерния свят няма да бъде преодоляна
от либерално общество. Либералните общества се провалиха.
Християнската теология се провали.
Западът се провали."-диалог от  филма " Сиряна"
 Ние имаме петрол, пари. Ще се обединим. Няма да си показваме идеологията, докато не победим напълно и  изградим Халифата.
И тогава...
Кадафи е прав за едно-като си отиде той-идва Ал Кайда. По силна от когато и да е било. Новата световна супер сила. И почва джихада-тоя път-мащабен.
А ние-ще строим дюнери. И ще направим Доган премиер, за да оцелеем, иншаллах.




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nicodima - Още едно доказателство - беззъбата реч на Обама от тази нощ...
24.02.2011 07:52
Нито дума срещу Кадафи!
цитирай
2. eltimir - Ние не знаем
24.02.2011 10:18
Случило се е нещо. Нещо много голямо и ние не знаем какво. Аз също не знам. Но то е променило из основи плановете на световния ционистки център и те са съставили нов сненарий и са го привели в действие. Ал Кайда, САЩ и Изсраел играят една игра, в един отбор са. Във всеки случай с "Мюсюлмански братя" и с мечтите им за халифат не можем да обясним размириците в Индия и Северна Корея, нито тези в САЩ. С халифата не можем да обясним защо украински самолети и италиански военни кораби обстрелват демонстрантите в Бенгази и Триполи. Кръвопролитията постепенно ще се преместват и към Европа, до нас също ще дойдат. Преди доста време писах, че серийния убиец Бойко Борисов е поел ангажимент да предизвика с политиката си бунтове в България, които да бъдат удавени в кръв от американската авиация, базирана у нас. Събитията потвърждават думите ми.
Става нещо много, много, много по-сериозно от някакви си там ислямистки размирици, организирани от някакви си рязани братчета и сестричета с дълги бради и калашници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955972
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930