Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2011 22:50 - Измамата БГ тото
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 4376 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 11.03.2011 13:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Копнахме одеве тест за истински ариец, пардон, българин, но то е почти същото. Аз отговарям на поне 10 въпроса положително и с гордост мога да се тупам в гърдите: болгар, болгар. За да няма недоразумения, пояснявам: да, политикът ИК ми е един от недолюбваните, да, скоро се опитах да си сменя маслото, както правех едно време в Бг, но се оказа, че съм сбъркал филтъра и така платих два пъти. В Бг наистина винаги някой реже нещо с флекс и и наистина ям царевица само на плажа. Да, жените рядко са добри шофъори, да, макар и да карам сега френска кола, мисля, че окачването й е нежно, да, наистина много окрадоха последните двайсет, да, наистина няма държава и накрая

БГ тотото, според мен, е измама.

Предпоставки.

В Бг всичко се краде. В една държавна структура, оставена почти без контрол, която върти милиони почти всеки ден „ немъчени пари“, да се оставят току-така тези потоци , идеални за партийни каси, незаприходени, без фактури и безотчетни, е все едно да мине слепец, накичен със злато, през циганска махала.

Доказателства:

  1.  Двата поредни тиража с еднакви числа. И понеже масата е уникално глупава, пояснявам.. Теоретичната вероятност това да се случи клони към нула, а на практика си е пълна нула. Просто са забравили нагласените числа от предния тираж, или нещо им е попречило-бг мърлящината, най -вероятно. Както писа тогава един анонимен коментатор„Изтеглянето на двете еднакви поредици от цифри не е следствие от нагласяне на определените "активни топки" а просто гаф, мърлячество, пропуснато деактивиране на "активните топки" от предишния тираж.
    Според законите на електростатиката ако натрием няколко еднакви предмети от пластичен материал или смоли (кехлибар, пластмаси) с вълнен парцал или шагренова кожа те се наелектризирват с еднакво електростатично електричество и възникват сили на отблъскване/привличане които са достатъчно силни (за леките пластмасови топки ) за да служат за автоматичен пропуск кои "активирани топки" да минат през отвора и за кои отвора е "невидим" поради отклоняването от силите на привличане от пластмасовата сфера (ръбовете на дупката).
    Съвсем малки отклонения са достатъчни за "калиброваните" топки и отвор да не съвпаднат!
    Перфектно нали!?
    От учебника по физика за 6-ти клас.
    Пред очите Ви "забърсват" пластмасовата сфера с "подходящ" синтетичен материал.
    Ефектно и Честно, нали?! “

    Честно казано, не ме интересува каква е технологията-варианти има много, ние сме нация техническа, окрадохме банкомати, правим чипове, отварящи коли, последна дума на техниката, та някакви празни топки няма да нагласим. Въпросът е, че случилото се е невъзможно, което води до само един извод.

  2. Поведението на тотализатора. Никакви нови игри, нови инициативи. Достатъчно им е само да помпят джакпота. Оправданията: бг бил традиционалист, консервативен. И англичанинът е консервативен, но всеки месец имат нови неща в лотарията. И най-важното:

а) Анонимността на спечелилите. Идеално средство за далаверата. Без анонимност тя е невъзможна.

Аз познавам трима спечелили много пари от тотото, но преди петнайсет-двайсет години. Вие сещате ли се за някой спечелил от последните 10. Участник от град В, с единичен фиш, (обезателно). И обикновено все така става, че големите джакпоти са все непотърсени.

От тотализатора обясняват, че самите спечелили искали анонимност. Но нали тази основна причина храни подозренията за раздаване под масата и така приходите драстично намаляват?

Но ако анонимноста е законово определена, тоест, невъзможна?

Или от държавна организация официално признават, че нямаме държавна структура, способна да защити гражданите. Може, значи, да защити министър и политик, но не може да защити бай Иван, ако стане публично известна личност.

Защо в Бг един министър на финансите и един спортен министър не могат да внесат поправка, която защищава приходите на държавата? Защо един вътрешен министър не може да каже : Другари, не ме излагайте, МВР може да опази живота и собствеността на бай Иван, ако стане публична личност-то МВР и ако не е може, а кво остава ако го покажат по телевизиите. Ами загубите от пропуснатата реклама, чрез клипове със спечелилите? Как от други игри-тв или с разни есемеси, показват спечелилите, а от тотото не искат.

Нормално ли е отговорните за това да не ги е грижа?

Защото знаят къде отиват парите-е единственият възможен отговор. Имат интерес да си е така.

    б)Защо няма онлайн залагане? В 21 ви век да не може да се пускат онлайн фишове е анахронизъм-или нещо друго. С онлайн залагането ще може да се играе до самото теглене. Така, без него, имаме спечелено технологично време за нагласяне на правилната комбинация. Затваряме в 1, теглим тиража в 8.

И пак загуби на тотализатора от пропуснати ползи-от участници, които биха играли онлайн до последния момент.

       3. Кариерата на Ирена Кръстева и синът й. Бившата шефка на БСТ и сина й се превърнаха в Бг Доналд Тръмп, даже нещо повече за мащабите на страната. 

Не ми обяснявайте, че са подставени лица. Трябва да си много доверен човек за тези неща.
Познайте откъде?




Гласувай:
6



1. анонимен - Дори да не е онлайн залагането, в ...
11.03.2011 15:07
Дори да не е онлайн залагането, в Европа фишове се приемат почти до тегленето. Има най-много половин час до него. Тук времето до тегленето е толкова много, че спокойно подадените комбинации могат да бъдат обработени от мощни сървери.
цитирай
2. анонимен - BHkAOestHxpgxgz
02.07.2011 13:03
Ab fab my godloy man.
цитирай
3. анонимен - YUbdDqoJ
03.07.2011 15:51
kfBtDJ , [url=http://sxvqergzccha.com/]sxvqergzccha[/url], [link=http://ohwmrtjpqvae.com/]ohwmrtjpqvae[/link], http://pmwyszgukkcq.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4945825
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031