Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2011 04:45 - За медийния Караибрахим и медийната Севда
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2096 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 17.07.2011 04:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Направих си труда да изгледам последните два „Отечествени фронта“. Заради Седларска, която мисля, че е наистина една от най-добрите бг журналисти. Една от причините да се махна от Бг е продажността и помиярщината на всички , които съм харесвал и смятал за духовни учители. Времето не ми прости и показа (почти без изключение) истинската им стойност. Колко години съм претеглял всеки текст, колко внимателно съм се взирал в тях-аз си знам, докато преценя ,че, ето, така се пише, ето, този човек наистина е талантлив, духовен, интересен, и е личност. Ако не си личност-няма изкуство. Давид Черни е личност-Тома Марков-помияр. За да си личност и творец на изкуство -трябва дупе и конфликт с околния свят. Но спирам с разсъжденията. Темата е сгромолясването на Седларска. Ужасно, ужасно. То не бяха предварителни надписи,че предаването било за интелигентни хора над средното, че ставало дума за голям гений, дето бъдещето щяло да оцени. Геният го е страх от зъболекар, но затова е сниман в близък план.Той не бил суетен, бил искрен. От сума време геният, обаче, е с нови зъби. Запознанството с другия гений станало, като се сбили-100 килограмовия МК с 50 килограмовия съсипан от алкохол и дрога състарен прошляк, на тема колко е велик(прошляка). Всъщност, предаване е силна дума-обикновен разговор между двама набедени интелектуалци-единият по-вече, другия-по малко, но за сметка на това по успешно комерсиализиран. И къде сте Вие в цялата схема, Седларска? Бихте ли публикували тази статия в Редута, да видим кво ще кажат другите там. Знам. Пред трохата и душата ляга-казал го е Евгени Сю.
Дилов, Дилов! Голям грях си сложи....
Колкото беше гадно, пошло, фалшиво и малоумно режисирано предаването-дваж по комунистическа е статията на Седларска. Смукала е от пръстите, за да направи защитна филипика с реториката на 10 конгрес на БКП, и да възхвали наркоманските изцепки за рейтинг на самозабравилата се бг набедена интеликендзия. Срам, срам-по-голям от 500 те лева на покойната Васа Г. Талантливият поет е обикновен лузер,  суетен въздухар и пълен бездарник. Но е емблема за това какви хора в Бг стават известни. С приятели.. лазене, подлизурстване, евтин ПРи пр. Но то и преди, по време на 10 конгрес беше същото. Вие бихте ли се подписали под твърдението на МК, че ТМ ще бъде много известен другия век, или след 20 години, да речем, Седларска. Колкото бившите социалистически поети. Защото издигналите се по един и същи начин са безсмъртни, по повторение на претенциите и еднакво умрели-като стойност.

Карбовски, обаче е талантлив, безпорно. С това,че показва какво е Бг-и Културата и-ала ТМ, и с това как се изкарват пари от Бг простотия. Гений! Той просто се подиграва и прави пари-едновременно. Намерил село без кучета-бой, стригане, колкото може-това заслужават! Медиен Караибрахим.Но защо толкова мераклии за Севда?




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - queeningivan
17.07.2011 07:59
" Една от причините да се махна от Бг е продажността и помиярщината на всички , които съм харесвал и смятал за духовни учители. Времето не ми прости и показа (почти без изключение) истинската им стойност."


Дори само тези две изречения са достатъчни да разкрият на мислещия човек що за боклук си.
цитирай
2. анонимен - Защо толкова мераклии за Севда ли?
17.07.2011 12:22
Един преди време беше казал(в подслушан телефонен разговор):А после заедно ще си папкаме.Там,там е цялата работа.В папкането.Бедни ми Ботьова...
цитирай
3. haralanov - Предишния коментар не е анонимен
17.07.2011 14:50
Странно,защо но моят коментар се е появил,като анонимен.Аз съм си haralanov от блога!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955929
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930