Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 03:35 - Катуница или Катурница
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2121 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2011 03:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 От известно време искат постоянно да ни убедят, че това не било етническо напрежение, не било на етническа основа. С мантрата "всички сме грешни“ дори властта е склонна да приеме, че тя, самата, с действия или бездействия е виновна за нещо си-(разбира се, тези по-рано)
Преди време по Скай1 излъчиха уникален филм-репортаж за нашите джебчийки в Лондон. Авторът Рос Кемп се срещна с всички институции, имащи отношение по проблема и даже пристигна в  България да разследва кви са тия хора, които крадат стотици милиони от джобовете на англичаните, кой ги организира. Стигна до дон Цеци, той го препрати при кардарашите. И кво се оказа:те не крадели точно в Лондон, щот всички крадат навсякъде- и за да са етнически коректни, добавиха, че чисти българи им правели логистиката.
Срамна работа се оказа тоя филм. Английските институции коментираха ТОВА СА ГРАЖДАНИ на новоприсъединилите се през 2007 ма страни-България и Румъния. А в коментарите под отделните части имаше тъжни неща. Мотото под клиповете беше БОГ да спаси Европейския съюз.  Друг беше коментирал гледките от София  и факултета с "Тук е по зле от Румъния"".
За всичко това трябва да благодарим на цар Киро и неговите хора. Изобщо, за 90 процента от лошия ни имидж навън. Разбрахме, че цар Киро от рода на кардарашите, се е занимавал цял живот с далавери, дрога, проституция и менидж на джебчийството по света и у нас. Че синът му е имал присъда за последното в Лондон.
Българската преса не взе отношение по този филм. За Могилино, обаче, взе. Могилино е безопасно-а да пишеш за ромите означава да опъваш трийсетгодишното клише за етническо напрежение. А то е свещена крава. Дава мляко.
Българската преса е либерастка и властолизка. Либерастка е -инак щеше да съобщава за безбройните издевателства на ромите, щеше да се интересува защо за едни граждани има едни задължения(да плащат данъци, ток, вода и пр) а други-само права. Властолизка е-щото либерастията е добре заплатен мързел като стил на работа и скриване на главата в пясъка- и по това си прилича с властта. Англичанинът се вдигна от острова и се заби в катуница, а Бенатова не отиде да пита (отиде, но пост фактум) в селото роднините на убитото момче, за нея е важна линията отгоре. От друга страна либерастията пряко обслужва властта-нет человек(циганин-бандит ) Така ромите са винаги жертви, а българите-насилници, макар, че обикновено е обратното. Така планираното убийство е пътен инцидент, справедливата тълпа е пияна сбирщина лумпени.
И българските институции, разбира се, не взеха отношение. Позор, позор-много важно. Няма как, не е политически коректно, ще се обидят дон Цеци и цар Киро, а идат избори, а и не е по европейски. 
Българските институции-МВР, прокуратура, данъчни, съд -но най вече МВР имат проблем с циганите. Защото в отношението и решението на циганския проблем само се отразява собствената им степен на адекватност и организираност. Колкото повече държавата е слаба, толкова повече циганизация. Каквито са с решенията по проблема с циганската престъпност с-такива са и с българите и изобщо. Социалистическото правосъдие лепна на цар Киро три присъди-но в демокрацията той е чист. 
Има ли цигански проблем. Ами ако няма, защо никоя Европейска страна не признава правото им на свободно предвижване и уседналост. Защо страни като Германия и Франция не ги искат на териториите си и са склонни да нарушат дори основни европейски директиви. С риск да взривят съюза-свещената крава.
Самото словосъчетание цигански, крие отговор на питанката има ли етнически проблем. Един етнос-цигани-като събирателна характеристика. За Европа няма значение, че от циганите може и да има читави, работливи-тя ги зачертава по етнически признак. Който, междувпрочем, напълно са си заслужили. Лошото е, че Европа не прави разлика между българи и цигани. ЕС (Германия, Франция) праска с голямата баданарка-за цигани, забранено- а у нас я  караме с типичното българско слагачество. Криворазбраната цивилизация-21 ви век.
Мутра бил Киро, а нима ние нямаме мутри. Когато всеки българин от люлката почне да дои помощи, да не ходи на училище и да не работи, да краде, до изораване по 80 процента от България и да налага там терор, когато 90 процента от българите водят живот на мутри-може. Засега само едните паразитират на етнически принцип. 





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955955
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930