Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 04:14 - Катурница
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 1925 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.09.2011 04:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  А къде е Батко, ще попитате. И аз ще ви питам. Като знаете как милицията бие деца, миньори, демонстранти, футболни запалянковци, мислите ли , че не биха се справили с тълпата. Като знаете как там никой не носи отговорност за нищо и бърза да попита нагоре, мислите ли, че решението "Да бием-или да не бием" е на секретаря на МВР или на Областния началник.
Обзалагам се на хиляда паунда срещи един бг лев, че и Цвъцко и Калин са звъняли през 5 мин на Батко. И кво каза той? Внимание, имаме работа с голям хитрец
Ако бяха пребили тълпата, катастрофатащеше да е огромна-избори са, а вместо тях можеше да има военно положение-вариант Катурница
Той тарикатски прати други да вадят кестените- и после ги обвини в несправяне.
Ако беше казал, че случая Катуница е опасен, взривоопасен и прочие, щеше да възникне въпроса-а ти чий ""й търсиш еди къде си, а не си там-на мястото- и ББ каза, ами, криминален случай, демек, нищо сериозно, и Калин мое да отиде..
Така свали  отговорността за всички действия или бездействия в селото. Когато всичко се размина-чак тогава отиде. Не може никой да ме убеди,че е имало по-важна работа от участието му през нощта на бунта. Вероятно се е е разбрал с близкия си приятел да прежали къщите.
Бил ли е цар Киро член на Герб, каквато информация се появи в интернет(вестник Клюки, 18.09. 2009).  Ако е бил, проблемът, освен етнически и институционален, става и политически. Цар К може и да не е бил член на Герб-но най -вероятно дописката е вярна. Получил е лично удостоверение от бащицата, което е по-скоро  символика. Хем има тапия, че е наш, заслужил, хем няма последствия. Но това няма никакво значение-има значение кво е сторил за Герб, а преди това и за другите партии
КУПУВАЛ си е индулгенции от властта-имунитет срещу съд, прокуратура и полиция. Купувал е бензин за тая полиция, правил е дарения. Купувал(организирал) е гласове. И никой за нищо не го е закачал. Даже водата си не е плащал. Щото така може. Той може всичко и му е позволено всичко. Прав е да се сърди-плащал си е човека нагоре-къде им е сега закрилата. Пратете хеликоптер, пратете войскат-викаше царицата. 
Ти, Бареков, откъде имаш кинти за джипа и часовника си-кво си загледал моите имоти. Нали сме от един отбор? Ай сиктир, ще ме питате мен откъде имам имоти.
Внимание, питат го през 2011-преди това го канеха редовно в предаванията си и никой не го питаше.
Циганите имат две особености-като им дадеш малко, гледат да ти отхапят ръката. Като има плюскане(власт) се насират. А като намерят село без кучета-хептен. В УК не може да различиш циганин от останалите.
Ето, стигнахме и до Бенатова и Би ти ви. В едно безпрецедентно по наглост и комунистическа реторика изявление, ръководството застана зад нея. Самата тя доста смени гарда и се поуплаши и запя в неделя друга песен, но репортажа и през нощта на палежа беше болшевишки. Тук причината е, че тези хора(ръководството на БТВ, Бенатова и ко) хем по манталитет са такива, хем се мислят, че имат огромна власт и могат да се насерат. Но нека си припомним, че възхода на ББ започна от ежедневните репортажи и хвалебствия от една ТВ(Бтв-) и един вестник(Новинар). В който работеха заедно Бареков и Бенатова, а в Новинар-Божо Ди. 
Това е триото, с най-голяма вина за медийния образ на героя-след което беше добре възнаградено. Иво Сиромахов описа в песента "Нема такава държава", образа на незнайна бг журналистка, която сваля дзипа(на кой ли) преди да са я качили още в джипа. Вероятно е визирал тази, която искаше "Да пипне бицепса" на героя. Кой знае.
По съвсем логичен начин един самозабравил се циганин, толериран с десетилетия от всички власти, стана повод да избухне справедливия гняв на робите.
Катурница предстои.



Тагове:   бойко,   Киро,   Катуница,


Гласувай:
7



1. анонимен - много любопитен факт
27.09.2011 08:43
в запалената къща мебелите са изнесени предварително
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956555
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930