Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2011 11:17 - За целувката на Юда и българското театро
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2986 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 02.11.2011 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Откак са минали изборите чета за десети път тази теза, че, видите ли, Доган прецакал БСП и играл за ББ. Тезата изглежда напълно логична. Прекалено е лесна за вярване и това ме кара да се колебая.
Защо е важно да се изясни напълно.
Ако тезата е вярна, тя НАПЪЛНО ще докаже отдавна известния факт, че България се управлява, управлявала се е и винаги ще се управлява от един много тесен олигархичен кръг с произход ДС. Писал съм стотина постинга по темата от пет години насам. Така нямат никакво значение имената-Калфин, Кунева, Бойко, Сидеров, Костов и филанкишията. Нито партиите-БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ, независими комитети, подкрепяни от Слави Трифонов, Гамизов, Любо Пъпката и Любо Дилов и прочие.
Така политиката и целият театър, наречен парламентарна демокрация-имат съвсем друг изглед-като една парлама за пред публиката.
Така всичките ви часове и милиони знаци, изписани туканка на тема политика имат за цел само да си начешете крастата и да утрепете времето.
Вземаме САМО изцепките на агент Сава.
1. Изцепката, по време на избори 2005 за обръчите от фирми засили анти дпс гласуването и вкара Атака в Парламента с много повече гласове, отколкото би взела инак. Консолидиране на ДПС по признак-външен враг
2.Изцепката, че движението е подарили 509903 гласа на Първанов 2006-факт, макар и недоказуем-Консолидиране на ДПС(затягане на дисциплината вътре, на власт са) и утвърждаването му на пръв съдия на политическия пазар
3. Изцепката, че той решава кому-кво в с. Кочан 2009-доведе до въскресение на на позападналата Атака и до мощно Гербистко мнозинство с лозунга на ББ-долу Де-пе-се!
Както сме писали милиони пъти от много години насам, ако изходим от версията, че принадлежността към ДС и олигархията е основното общо между главните политически субекти-личности и партии от 2001ва насам напълно обясними стават основните твърдения, които сме правили във времето:
1. Всички масови движения от идването на С2 досега, като се почне от опита да се направи президент Богомил Бонев 2001-до ден днешен, са дирижирани и изпълнени с подставени  на този кръг лица. 
2. Атака, РЗС и ГЕРБ и основните стари партии са различни по време нейни проекти. Те се противопоставят само на думи и за пред публиката
3. Така на практика не е имало и никога няма да има война ДПС-ГЕРБ, а също и Атака-срещу тях
4. Медиите на Доган(Пеевски) са квотата, с която той държи ББ-по важна е обаче другата квота-на кардиналите.
Всичко това е ясно. 
Въпросът е, ИМАМЕ ЛИ СЕГА ИЗЦЕПКА. Имаме ли театро за пред публика. Или имаме пробив в олигархичната камарила. Аргументите са:
1. Доган е могъл да помете на първи тур в Кърджали, а на втори е дал само 100-200 хиляди гласа. И че може да контролира вота на своите до последния глас-вж изцепка втора
2. Ако Борисов беше такъв голям враг на ДПС, никога нямаше да позволи на Доган да се сдобие с такава медийна мощ. Ролята на медиите от идването на власт на ББ(тотално се смениха-от Боко Тиквата до осанна) до последните избори. Медийното отстрелване на Кунева
3. Недосегаемостта на най-корумпираната част от тройната коалиция в лицето на депесарските министри Нихат Кабил, Емел Етем, Джевдет Чакъров и далаверите с държавния резерв.
Ако Борисов бе истински враг на Доган, можеше да доведе докрай поне една от разработките, правени в ДАНС по времето на Алексей Петров, да я вкара в прокуратурата и до днес да имаме поне един осъден бивш министър. Той не го направи, а като прах в очите на публиката хвърли прословутото барбекю и няколко предварителни производства срещу второстепенни кметове и функционери от ДПС.
Натиснете тук
Да, ама не.
1. Движението може да помете всеки в Кърджали-но не може да направи нищо вече в Североизточна Бг. ДПС е разцепено отвътре след посичането на Касим Дал. Справка-резултатите в Дулово, Главиница и останалите общини на Север. Движението има силно стихнало влияние сред заселниците в Турция-които, като поцивилизовани, вече рабират за кого играе Сава. ДПС не може да извади повече за Калфин, отколкото извади сега.
2 Точки 2 и 3 са верни, защото просто отразяват тезата за единния център-те са следствие, а не противоречие.
3. Технически такъв контролиран вот  е много трудно да се осъществи, колкото и да се пъчи Доган. Ако секциите в дадена област, община или село са гласували единно-за Калфин или за Плевнелиев, тогава тезата,че им е наредено би била реална. Но ако в една секция една трета са гласували за единия, а другите-за другия, а в съседната-обратното, тогава е трудно да се повярва,че е възможен такъв контролиран до последния детайл вот. Простият преглед  и анализ на гласуването би дал отговор на този въпрос. 


Тагове:   избори,   Доган,   балотаж,   клишета,


Гласувай:
3



1. анонимен - Само едно ще ви кажа, в моята секция, ...
02.11.2011 11:49
Само едно ще ви кажа, в моята секция, която е в едно червено село, където спечели човек на БСП за кмет, и в която не гласува нито един ром или турчин, а само българи, Плевнелиев води. Така че може да вземете моята секция като малка средностатистическа извадка и да си направите изводите за нагласата на българите и да спрете да отдавате толкова голямо значение на Доган.
цитирай
2. анонимен - ами ето фактите
02.11.2011 12:39
Вземаме област Кърджали
Втори тур, гласуване за президент
Общо за областта 67, 58 за Калфин на 32, 42 Плевнята
По общини
Ардино-80, 12 К на 19, 88 за Пл
Джебел-79, 57 на 20, 43
Кирково-73, 44 на 26, 56
Крумовград-80, 54 на 19, 46
Кърджали-67 на 32
Момчилград-83 на 16
Черноочене-88 на 12
Вземаме гласуването по секции обшина Черноочене
с. Пряпорец
Калфин-163 гласа-Пл-46
с. Каняк
Калфин-95 Пл-6
с. Черноочене
Калфин-20
Плевнелиев-1.
област Разград
47 Калфин на 52-Плевнелиев
Обаче
общини с предимно турско население:
Завет 83, 8 К на 16, 2 Пл
Самуил-87 на 13
цар Калоян-76 на 13-има горе-долу толква и българи
Извод-в общини с голямо влияние на ДПС и 90 процента и повече турско население имаме съвсем ясно изразен вот за Калфин, обхващащ над 90 процента от хората
Но нека да видим кво става в общини, където пак имаме турско население, но ДПС вече не кара влака(Касим Дал)
Област Силистра
54 %Плевнелиев на 46 %калфин
По общини с преобладаващо турско население:
Главиница-кмет от хората на Касим Дал
67% К на 33 %Пл
Дулово
60% К на 40% Пл
Извод-където имаме антидоганов избор, резултатите се приближават до резултатите със смесено население.
Тоест-ДПС на този етап толкова може. Но този път Доган не финтира-или, ако го направи, финтира себе си. Изцепката беше с пропагандно значение за ГЕРБ, но и показа реалнатра стойност на ДПС-от повече от половин милион гласа-на 250 хиляди
цитирай
3. zemaria - трябва да сте ходили
04.11.2011 04:26
по някои от тези места, за да знаете факта, че в такива общини, с преобладаващо мюсулманско население горе-долу резултатът Калфин- Плевнелиев е почти колкото съотношението българи-турци. Което показва,че живеещите там българи, макар и комунисти са гласували за Плевнелиев(защо ли) А в такива с монолитно е имало и сгрешени резултати
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956922
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930