Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2012 07:41 - Гнусарска тв вечер
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2608 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 18.01.2012 04:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Гнусна, гнусна работа е т.н бг интеликендзия със соцзакваска и десарско минало. Ако е някаква утеха и тая без тия двете е същата стока, ама старите киликандзери минават всяка граница и мярка. Поводи-колкото искате. Гледам, днес по НТВ Кеворкян набива кабели на малките олигофрени иван и андрей. Малки, малки-доста пари и бели направиха, но то в Бг само такива правят. Защото им дават. Нали те(техните)  победиха, у тях ляба и ножа. Но нека се спрем на моабета им. Арменецът започна-ама знаете ли вие каква голяма работа сте, нищо не идва току-така, бащата на Андрей беше голяма работа, на живота покривът му е миналото. Ако нямаш минало, ген-тече надолу.Теза, която сме чели многократно и от бай Димитри-така е. Затова комунистите ни триха до трето коляно.  Кево защищава бг църква, лайненцата малки  я нападат. Колко пъти се произнесоха по важни за живота ни въпроси-питат. Кое е важно, ние важни въпроси нямаме-отговаря корифеят. В Македония свещениците от десе свалиха расата. Аве, оставете я Македония, нека те първо отговорят българи ли са или не. Отговаря не бай Анго Горският, а  най титулованият и с огромно реноме бг журналист. Тези атаки са срещу църквата за да се отстрани потенциалния нов патриарх. Някой им е искал нещо-(на архимандритите с ролексите и лимузините-б.м) и те не са му дали и той е натиснал медиите(трябва да е Джаро-б.м).Така стават нещата в Бг-обяснява.   Нека се разберем за църквата с няколко думи. Не е от тоя свят Моята власт. Суета  вс е суета. Исус е ходил пеш да проповядва, еднъж с магаре-не с колесница. Когато 98 процента са бедни, няма как да дадеш утеха и да проповядваш вяра, в кола на фарисей и с бит на фарисей. Шестаците -вън от Църквата. Те са служили на враговете на вярата, те са предатели на Духа. Търговците и суетните-тоже. Иначе стотиците български свещеници, убити от комунистите, затрити по лагери и техните семейства-са страдали мърцина.   Заради шесташката закваска е тая защита. Шестаците трябваше да бъдат изхвърлени от българската публичност-но те останаха и днес берем плодовете. Агент Димитър чете лекции в Уикенд, в Труд, (лани), по Нова, в предаването на младия шестак Росен по БТВ дефилират трудови хора, тоже. Агент Бор обяснява как трябва да се прави вестник и каква е квитесенцията на свободата. Тя била най важна за него. Щях да повърна. Не саламът. Трийсет  и повече минути порнография на словото в най чист вид. Лора Крумова-българската мечта -в пожелахте да видите, пак по БТВ в зпадащото постсоц предаване на новия  кадър Росен. Аллах вереджи. Всяка посредствена напориста куха лейка-на щат в БТВ, телевизията на Гергов. Да не забравяме, че точно пък тая  дължи кариерата си на агент Алберт.
 
Гнусна, гнусна работа е т.н бг интеликендзия със соцзакваска и десарско минало.
 
И знаете ли-те, помежду си се плюят, за парлама. Агент Димитър се надсмива над Вучков, от добро възпитание не поплюва Карбовски. Аз съм направил за него толкоз, колкото и баща му не е. Марто е талантлив, ама, аве те всички са много талантливи, ама как не се виждат в огледалото тези хора-се чуди най-големият. От тях по големи няма. Не са случайни-просто са дъ`бест. Варете ни, печете ни-ние бяхме  и сме най-добрите. Не партията, не ДС, не помиярските ни характери и предателствата ни направиха-това са нещата от живота, кво знаете вие, балъци. И тука турям една скоба. Знаете ли кво е общото между тях, освен десе. И помиярщината, ми се ще да добавя. Те синца са фенове на Бойко. Преди това на царя. И изобщо-на всеки проект на Десе олигархията. Всики, чиито имена прочетохте. Винаги са на правилната страна. Днес някой им е свирил сбор и изпълзяха по бойниците. Познайте кой.   Гнусна, гнусна работа е т.н бг интеликендзия със соцзакваска и десарско минало. Ама никой не може да избяга от Него. То, няма на кой друг да се уповаваме в страната на Лора, Кево и Карбовски.


Тагове:   помияри,   шестаци,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. cell - Честита 2012 и по-малко да се гневиш ...себеразрушително е :-)))
09.01.2012 12:02
Заааааааа /вдигнат палец / ,споделям напълно емоцията за твоето тв.слайд шоу и грубата :-) проза : "...Когато 98 процента са бедни, няма как да дадеш утеха и да проповядваш вяра,..."
цитирай
2. apostapostoloff - Телевизионеринът по принцип е
09.01.2012 13:51
кръстоска между курва, лайно и идиот. А нашата интелигенция е всъщност ПОЛУинтелигенция от московско- ориенталски тип.
цитирай
3. анонимен - Аз затова
10.01.2012 18:50
не гледам телевизия и ми е добре.Не,че се въздържам, просто нямам телевизор.Не мога да понасям физиономиите на изброените лица.Гнусни са.
цитирай
4. injir - ТВ - предаванията трябва да траят до ...
14.01.2012 17:59
ТВ - предаванията трябва да траят до три години. После омръзват и водещите, и глупостите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955968
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930