Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2012 05:47 - Идва второто
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 3668 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 04.09.2012 05:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  В България с писане се изхранват само  и предимно помияри.  И това е едно от най-грозните неща в тая страна. Тези, които претендират да  дават духа са обикновени наемни  помияри. А нали знаете, че духа е обратното на материята.  Съшото е и с непишещите, които са в т.н електронни медии.
Готови да се извъртят на 180 градуса срещу паница леща.  Колкото са по-известни, толкова по гнусни помияри са. Досущ като бг политиците. На пръстите на едната си ръка мога да преброя изключенията, и то, сигурно, щото не съм се ровил из битността им.
  Не само-самият факт, че си помияр-тоест, пишещ, става по-важен от всякакви човешки принципи и различия.
Става братство-братството на помиярите от глутницата.
  Вземете фейсбук профилите им, Ще видите, че са присъединили за приятели колеги, които са пълно олицетворение на това, срещу което пишат и  се е превърнало в основна тема на творчеството им, демек, с което си изхранват хляба. Пишат срещу продажността, срещу  падението на нравите, срещу опошляването, срещу това, което ги представлява на политическата сценa някой си-а са се абонирали за профила на човек, който най-добре олицетворява всичкото това. Накачулили са всики, които би трябвало да са смъртниъе им политически и жизнени врагове.Йок. Синца, сякаш, са артисти от един театър.
Но ние няма да се занимаваме с 99,8 проента от помиярите--ще говорим за едно-две читави имена.
Тия дни великолепната, инак, Веселина С, написала есе за омразата. И цитирала как инак невероятната професионалистка бенатова станала нейна жертва. Изтрили и профила в клюкарника(льжа) набедили я, щото си свършила работата, ама на, масата, простаците, не разбират, дай им да ги лъжат, така тръгвал фашизма.
Да е глупава, въпросната авторка-не е. Напротив.  Ами защо извади и претопля тая вехта история. Да не си дава сметка коя е бенатова, що за личност е, кой й плати да популяризира един херой преди десет години и къде е той сега, кви са  й връзките с него, да не знае колко я обичат колегите й,(за народа е ясно-простаци)-едва ли. Ми то това всеки лаик в Мутроландия го знае-кво остава за човек от бранша. Да е наивна, толкоз-не вярвам,  все пак на години - от една кастова помиярска  солидарност да си навлича омраза, просто означава, да е глупава, a тя, както казахме-не е. Да пише, без да проверява нещата, ей така, на прима виста от едната солидарност-хм. Това се е случвало. Веднъж защити един голям бездарник, един убиец на словото и огромно житейско изпражнение, макар и титуловано от други такива. Но по-вероятно е друго-
някой, който и дава заплата, просто я е натиснал. Виж, там, замажи нещо, помолиха ми се едни приятели. А пред трохата и душата ляга, казва Евгени Сю.

Когато си напишеш, обаче, коментар в сайта  на баш демократите и най-интелигентните, тези, инак толкова издигнати радетели на бг дух незабавно те цензурират.

Блестящата Любослава, друг пример, се е абонирала за  новините на Валерия В-оная, с баниците. Без коментар. Ще коментираме,  обаче, един неин статус- "Някои хора носят ИСТОРИЧЕСКА вина за идването на Бойко Борисов на власт и аз отказвам да чета разсъжденията им на тема ще се разпадне ли Европейският съюз."
Ами ето ти един от тях. 
 Не е ли смешно-твоята колежка  е застанала като Матросов да брани една от основните фигури за идването на Б на власт. 
Да не говорим тя самата колко от тоя отбор ги  е назовала приятели. Че и от  откровено противниковияt.  Ще кажете, кво толкоз. Ами този живот се измерва именно от броя на  твърденията  ви  "еми, кво толкоз"
Е, не сте ли  глутница помияри? Не е ли прав ББ, пускайки ви кокълче и тояжка, палета?

Когато непочтителният интелектуалец си свърши работата:

"Най-добрите са без убеждения, докато най-лошите - изпълнени със страст и напрежение.

Безспорно иде откровение,

Безспорно иде второто пришествие.""-пише п Хофър.






Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. evrazol - +
04.09.2012 22:56
Това са моите убеждения. Ако не ви харесват - имам и други!
Граучо Маркс
цитирай
2. haralanov - Това са моите убеждения. Ако не ви харесват - имам и други!
05.09.2012 17:57
Ей на това му се вика безпринципност!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956581
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930