Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2013 04:20 - За Пламен Горанов, пешката и царицата
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 3996 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
.В началото беше мълчанието. Първите дни никоя медия не обели зъб за Пламен. А които го споменаха, побързаха да го изкарат алкохолик, луд, лумпен и още не знам какъв. Както никоя и до днес не отбелязва, че Пламен, предния ден преди самозапалването, беше първият човек, който накара излезлите на протест за сметките за тока да изреват: ДОЛУ ТИМ.
До този момент овцете плачеха само за сметките на тока.
До този момент трибуквието беше табу за медиите и бг общественост. Или за него пишеха само проверени журналисти-като за умрял-или добро, или нищо. Когато германецът Юрген Рот, вместо българите, написа, че ТИМ е олицетворение на мафията в Бг, медиите на Мутрафония, начело с Коритаров и Дърева го изкараха лъжец. Тогава, истината за ТИМ се разпространяваше в ерата на интернет като слух от соца. Че владеят половин Бг, че Кирил им е само чиновник, а ББ-техен човек. Инак как се взема Морска градина и половин Бг.
  Да извикаш:
Долу ТИМ
-първи и в столицата им, е по страшно от това, да извикаш: Долу БКП на 16.11.89.

Един старец получи юмрук в лицето, знаете, за един мижав плакат, насред многолюден митинг, и пред очите на ченге.

.Българските милиционери -били те и мутробогаташи или медийни проститутки, имат един и същ сценарий за разправа. Да се претрепе, да изчезне, или ако не става-да се компрометира. И Левски е убил невинен младеж-просто няма хора, казват те, които да не могат да се оплюят Помага им малоумието и мързела на българина.

Който се интересува кой беше Пламен, отдавна го е направил. Именно затова, цинични милиционерски задници,  този младеж ще стане знаме срещу борбата с бг беззаконието, бг мафията и бг простотията. И ще изписват името му със свещи и ще остане в историята, както чехът Ян Палах. 

А тя, българската история, досега не познава такъв светец.

И световната не познава случай, в който за 48 часа двама да се самозапалят. Остава и да изчислите колко случаи на шахиди има в мюсулманския свят.Това са пълни глупости. Тях ги чакат седемнайсет девственици в Едема и те отиват с радост. А у нас мутрополитите с досиета не само няма да обявят Пламен за светец-мъченик, ами му отказват и християнско погребение. 
  Дотам сте я докарали, чичовци-умници.
  До ден днешен медиите и 98 процента от съпричастните не вдяват, че Киро Й не е виновен-той е просто чиновник на двойна заплата. И вадят на умряло куче нож. Да викаш срещу Киро, който си отива вдругиден,като отдавна бита карта и похарчена пешка, а да не виждаш царицата е подигравка с паметта на Пламен
Затова,всеки,  който е съпричастен към саможертвата на нашия бг мъченик, трябва да декларира-ДОЛУ ТИМ.

Пламен се самозапали, за да ви го изкрещи по своя начин. Честно и открито, в очите .Умря  в адски мъки, за да се осъзнаете вие. Че така не може, че не сте овце.   Кажин им да се молят за него, писах на Веселина ТИМова(Афера), инак жална им майка. Тогава ще видят гневът на робите-защото те просто са тъпи милиционерски галфони. Тогава ще разберат една проста истина за живота, която всеки емигрант с повече от мозък за равновесие разбира веднага-не може да си щастлив сред среда от нещастни. Никога. Не и за тяхна сметка-още по-малко. Веруюто на комунизма, когато са ги възпитавали фатмаците и филмите"Еби им майката на другите, гледай ти да си Ок"-е поредното клише от соца.  Не може да налапаш целия свят. Единствени братя Галеви се убедиха успешно.И стотици други, но с цената на златни погребения.
Не може да се бориш срещу символ. Империята на  болшевизма не победи Ян Палах, та империята на три варненски милиционерски  мутри ли ще победи. ТИМ да вървят при Маргини и другата вечно гладна постсоц милиционерска бг сволоч. Копанката свърши, иде Коледа.

ТИМ, ТИМ,ТИМ да ги няма.
Няма да коментирам повече. Само ще кажа нещо, дето прочетох във форума на Дневник:     "Поклон пред паметта му. Това би казал всеки нормален човек.  За останалите - фуражки долу!
 


Тагове:   Тим,   тим да ги няма,


Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Долу ГЕРБ
05.03.2013 08:19
Долу ГЕРБ!
Нормално е да се изкрещи!
Навсякъде и от всички!
цитирай
2. nicodima - Вечна да е паметта му на това смело момче!
05.03.2013 08:40
Може би нямаше какво друго да се направи, за да се убедят хората, че мутрокрацията и свързаните с нея политици в България са виновни за всичко! ТИМ пропълзя навсякъде, защото и се позволи!
Даже мисля, че политическата класа е по-виновна, защото с корупционните си практики допусна сриването на държавността и обедняването на народа до крайно отчаяние и зрелищни самоубийства!
Трябват ни партии от нов тип - не еманациите на БКП, както и да се казват - БСП, НДСВ, ГЕРБ, СДС, РЗС и пр.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956986
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930