Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2013 04:27 - Пак за арийците и евреите
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2466 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 21.12.2013 04:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Денят е 17 декември. Премиерът Камерън рапортува, че  планът за намаляване на безработицата работи. Постигнати са нива от 2009та, имат значително подобрение, въпреки,че остават още 2,6 милиона трайно безработни.  Коя безработица? Ами тази сред младите до 26 години. И тази  с траен недостиг на кадри-в заводите, фабриките, в заведенията за хранене, ресторанти, хотели и т.н. За младите,  преди  оломпиадата, кметът на Лондон Б Джонсън каза, че  въпреки, че  в Лондон има над 60 хиляди работни места само в сферата на храненето, младите  британци са лишени от стимул и енергия да се преборят за тях и закономерно ще бъдат заети от емигранти.Колкото до останалите категории, филмът на ББС тогава, посветен на предизборния лозунг от 2009 "Английската работа за британците"категорично показа истината. Пет различни работодателя и на всяка работа по пет (арийски)английски кандидата- и всички до един се провалиха. Да, ама планът за намаляване на безработицата, който всъщност се състои  в орязване на времето за получаване и количеството на бенефитите-проработи.

Пита се, дали съставна част от този план не е била  и кампанията срещу българите  и румънците-вараварите идат да вземат ниско платените места, които инак арийците* не искат. Стойте  и се ослушвайте, пари за вас  ще има все по-малко,  но идат гладните и бедните.

Кампанията срещу варварите от А2 винаги е имала и интелигентни и разумни опоненти. "Файнешъл Таймс" припомни,че 5 милиона арийци са в ЕС. По близо милион са само в Испания и Франция. По едно време в Бг имаше повече арийци, отколкот бг варвари в УК.
Как никой не се сети да им иска да минат тест по езика, или да са работили 6 месеца, три-пет години, преди да ползват бг, френската или унгарската здравна каса. Или пък да чакат местните бюра по труда да им намерят работа., или да им дадат помощи. Как никой не се сети да организира кампания срещу тях. Та нали всеки ден по ББС-1  върви предаването"Да избягаш от страната". Демек, да си купиш къща на хубаво и слънчево място в ЕС и да се рефрешнеш наново. Едно такова исконно човешко желание, разселило арийците преди 5-7 века по целия свят. 
М-р Камерън, припоомя "Файнешъл Таймс, верно е,
че ЕС не е като преди 30 години. Но тогава УК беше най-бедна в ЕС и  именно и и емигрантските усилия  я  промениха.

Защо, примерно,  една Испания, в която има  близо милион румънци, пак толкова арийци и сигур половин милон българи-не се сети да пази трудовия си пазар или здравната каса и социалната си система от навлеци. Ами една Италия, ами Франция? 

И все пак, кресчендото на антисемитската пропаганда стигна горно до. Хората очакват,че от 01 ви на границите им ще се изсипят милиони.И обмисляха извънредни мерки, както по време на Олимпиадата.Представяте ли си-тогава за 2 седмици дойдоха 2 и половина милиона. И сега тук за седмица, две, месец-пак  чакаме толкоз,че що не  и повече.

Тежко и на тази държава, която харчи милони за хора,  на които работата им е да предвиждат, анализират и вземат управленски решения. Ето как бай Стамат от Трети цех мисли по темата. Решава да емигрира-ок. Но бай Стамат няма да го прави с лодка еднодръвка или сал през морето, нито ще се крие като лалугер  в тир, хеле пък да блъска със старата си Лада 2500 км. Купува си билет за самолет.Я да видим кво става с цените. Ами те-както предните години. Традиционно по НГ са скъпи-от 20 .12 до 20.01. След това стават по 30 лири. Нали не искате да ме убедите,че бай Стамат ще си купи билет за 350 лири на  02.01, за да е пръв-тогава трябва да влезе в конкуренция с хора, които са от години в УК и цените са традиционно високи, или са закупени далеч преди лятото. Няма никаква разлика в цените на отиване или връщане след отпускарския период-инак от София трябваше да са поне двойни. ама   не са-комунизъм-30 паунда.

А сега вижте непременно видеото най-отдолу. Този репортаж показва тежката ерозия на масовите  британските медии. Три години след филма , посветен на "Английската работа-на англичаните" виждаме на практика резултата от близо двугодишната кампания"Рим е в опасност-варварите идат." Кампания, нямаща равна в 
историята на Европа от времената на Холокоста.

От варварите- само фармацевтите и тия, от които имаме нужда.

А защо не само красивите, или да им  направим пазар?  Робски пазар-да им гледаме зъбите(стоматологичната помощ излиза скъпо на НХС. (Здравната каса)

Цигани-не, особено румънски и български. Може словашки, словенски, унгарски и чехски. Те и без това се интегрират прекрасно, на фона на милионите азиатци.

Обяснявам (като за деца) на  приятелите ми-римляни. Представете си, че са ви построили общински блок. И вие и съседите сте на последния етаж. Под вас съседите имат пет, десет, седем деца. Вие имате едно, съседите по етаж-две. И синца сте записали децата си за детска градина. Приемат съседите от целия блог без вашия етаж. Обясняват ви, че няма места, ще чакате да ви дойде реда 2014, макар да са приели другите от раз. А вие викате баби, плащате на хора да ги гледат през това време, макар и да сте най-бедни. Е, други деца няма вече за приемане, иде вашия ред,. И ви се обаждат от градината и ви казват. Така и така, градината е за 40 деца, но ние вече мислим, че ни са малко множко. Затова, понеже не можем да ви откажем, се пак, сме решили от тази година да въведем тест. За познания по английски, Ай-кю тест, музикални дарби-абе, търсим вундеркинди, които да прославят градината ни. Ами.. останалите, питам смутено. Ами вижте ся, то, такова, ако толкова искате, все пак може да ги настаним във фоайето, ама там няма кревати, играчки, студено е, няма закуска.. или при парнаджията. И ако настинат първите три дни-обратно у вас. Е защо нашите деца така, а другите-инак. Ами защото сте най-бедни-отговарят ми. Току виж сте заразили градината с въшки. Ама, то въшки имат и другите-опитвате се да репликирате. Плюс това са много повече като глави-за нашите три деца ли опряхте. Повече са, ама сме ги вече приели-отговарят ми, а вие сте нови и бедни.

Какво е това, питам приятелите си от Рим. Дискриминация-реват в един глас и се хващат за мечовете. Ние пък, за палците. По стара родова традиция-така сме свикнали.

"арийци-използвам го, поради известни сходства на пропагандната кампания срещу българите с  програмата на НСДАП." Английската работа-за англичаните"




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4945802
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031