Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2014 16:41 - Вода ще има за всички а и лодките са пробити
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2993 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кеворкян показва всеки 3 седмици Сидеров-пише Бакалов. На новите 45 инчови приемници едрите планове на "Всяка неделя", останали като патент на соцпредаването,  правят лицата на хероите зловещо гигантски. Сидеров щял да връща затворените блокове на АЕЦа. По медиите шествала и бандата на Първанов, която хем била в БСП, хем пък искала отделна  листа(АБВ) И тук Бакалов прави няколко важни и верни извода.
Някой плаща за явяването на Сидеров по НТВ и БТВ-мероприятието   е помпане на рейтинг.
Няма никакво значение очевадната глупост, невъзможност  и несъстоятелност  и на двете мероприятия-регенерацията на АЕЦ и Първановата банда АБВ. По българските медии може да прекараш всяка идиотщина и не само никой няма да те попита очевидното, ами и ще клатят глави в знак на съпричастност и подкрепа-в едри планове..

Кой плаща и защо плаща- е интересното. 

Въстановяването на кумирите на  соца с цялата му надстройка не е от вчера.  То иде да сложи венец на т.н Преход, като награда на архитектите му. Ние победихме, ние пак сме тук и ние командваме-ни казват те. Агентите на ДС триумфират по медии отдавна. Агент Стефан каканиже в "Сега",  Димитър се върна на екран, с целия мухъл наонова време  и едрите му планове, след двугодишен подготвителен  период на писане на статии при агент Бор. По другите медии -радиа, сайтове и кабеларки да не изброяваме. Какво следва от това.
Ами много просто. Тези хора са, както казахме-видимата страна на нещата. Тяхното наличие  и съществуване не е носталгията на едни богати от миналото  чичовци. които, видите ли, си искат играчките и любимите херои от детството и миналото. Те са там за да служат, защото са се доказали   като стари, бойни коне. Имаше и такъв филм-на бой отиват само старците.
 И така. Трябва да се съживи полуумрелия боен кон  за несистемни битки на шесташко-генералската ресторантска  компания. 
Трябва да се пробута на овцете,че АБВ е нещо добро, някаква алтернатива на оакания  Сергей.
Извод. 
Тежка битка  в левицата за  благословията на Москва. Олигарсите на Гоце ли са по близки, или позициите на Станишев-но ДС генералитета , а разбирай и парите, които са в една тяхна банка, при един техен човек-са сега с Гоце. Шестаците за това са шестаци-те са завера за цял живот и винаги ще си помагат. Предстои отстраняване на Сергей и овладяване на БСП
На сидеров му предстои завръщане.  
Нали помните,.че през 2005та ви писах, че един ден ще стане премиер. Познайте кой ще го предложи. Агент Сава и агент...





Тагове:   избори,   прогноза,


Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Правилно! Най- смешното е това, че
03.02.2014 17:23
"социолозите" все още не могат да "вдянат" и все вещаят, че "Атака" ще вземе едва
1, 9 % на следващите избори. Истината е, че "Атака" провежда в момента грандиозна, невиждана рекламна кампания и на следващите избори като нищо ще вземе 10, 9 %!
цитирай
2. haralanov - Не бъди пророк
03.02.2014 19:39
Защото пророчествата ти няма да се сбъднат!
На Сидеров не само не му предстои завръщане но и най-вероятно,отпадане!
Той затова и бесува и беснее!
,,Предстои отстраняване на Сергей и овладяване на БСП".
Глупости!!!СерГей е овладял цялото БСП отдавна!!!
А Гоце ще се бори за някаква останала властчица още някоя и друга година,докато се умори.Накрая ще си остане ,,обикновения гражданин Първанов".Целта му е простичка.Да се прилепи и той до ясличката на ДПС и пак да лапка гювеч.Няма да стане!!!Прекалено много са маймуните на клона!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956701
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930