Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 02:59 - От мафията и БСП-фингър, но всичко е под контрол
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 3018 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 11.02.2014 03:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Драма след драма се вихрят в българската публичност-интернет и преса, драги българи. Тези дни сме свидетели на две култови събития:
  1. Достена Лаверн е номинирана на 5-то място в евролистата. Ама как, тя трябва да е първа. Или това е финт на залязващото крило на левицата. Кой да ти каже? И Васко Найденов не знае.

  2. Росен Петров подкрепи Бареков от ефира на предаването на частната БТВ и декларира публично, че става политик в едно безпрецедентно по своята наглост, като използване на медията като бащиния, участие. Той е моят кандидат за вътрешен министър-каза лидерът на „България без цензура“. От прецаканите последва върл йеремиев плач и скърцане со зубе.

В същото време Пеевски си разказа как е ходил при прокурора и какво е ставало там по Цецово-но за това няма медийна драма и реакция. Няма гневни постинги и възмутени, няма съспенс.

За Достена от Видин-кво да кажем. Голяма драма, живототрептущ проблем, добре, че е "Тема" да ни светне за истината.Тази дискусия само показва жестоката чичовизация на българите и тежкото провинциално левичарство на т.н. български интелектуалци. Една скучаеща българска домакиня от Видин с белгийски съпруг и потомствена номенклатурна мая, с интелектуални претенции , написала наукоподобна студия в стил Георги Ифандиев -еврейската трилогия, само че по кратко и по-претенциозно. Осемстотин и петдесет страници. Хранени от КТБ гладни и лево-провинциални български интелектуалци я издигнали за евродепутат. От БСП ги уважили, за да пунтират вслушване към елитарно-идейно празното им, кухо, снобско съществуване и претенции, и я турили на 5то-неизбираемо място.

Демек, среден пръст, (фингър)ребята, но ви уважаваме..

И къде сме ние в цялата схема. Облайване му е майката и фалшиви мюрета. Не, не е така. Докторска дисертация във Франция е, ще кажете. Докторска дисертация за тинк-танковете в Руанда може да мине във всеки бг или молдовски университет-що да не мине и подобна за българските „експерти на прехода“ във Франция. А може и работата да е като легендарните думи на Ботева"Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят свода небесен" дето всички цитират, ама никой не е виждал в Сорбоната. Такива като Достена не на пето, ами на първо да ги сложат, още по-добре за останалите. Румита, Калинки и Достени са добре дошли за нормалните- и мисля,че не е нужно  да обясняваме защо.

А ето и другата драма-предателството на Росен Милиционера. Аз лично се радвам, че няма да ми досажда от екрана, макар, че той е само един от всичките. Без изключение, бг тв екран е опасен за нормалните хора. Милиционерът си е милиционер, макар и маскиран като национал-социал цървул прогресист-патриотар. Дето се вика-намери си другото магаре, че и бивш колега, (за него-сетне)подушиха се, тръбата им засвири сбор. Колкото за Росен, сега му е съдено да разбере истината за собствената си значимост, возейки се с асансъора надолу. Както и останалите измислени звезди на измислената им телевизия-бивши и настоящи. Дето се вика, Оня забавял, ама не забравял.

Трагедията е друга

Колкото до КТБ, там е заровено кучето-никой не гледа, че ТЕ пак спечелиха вече. И това е истинската голяма драма -те вече спечелиха!!!! С поредното партийно инженерство, благодарение на бг простотия, шесташката проруска олигархия за пореден път си осигури безпроблемното бъдеще, след като взе и битката за миналото. Партията на смешника се очертава като трета-пета. Имаме два сигурни шесташко-олигархични проекта-ДПС и БСП. Коалиционни партньори-Волен(стар проект) и Бареков. Да живее новият победител - олигархията! Да живее коалицията на националсоциалцървул(дс) прогресистите-русофили.

И това го направиха, като за лидер избраха не някой от безбройните гладни лево-десни интелектуалци. Не е нито Волгин, нито Лаврен, нито Пръмовица, нито Дачков, нито Гамизов, дори,

Избраха за лидер едногова, дето народът му викаше

капут“.

Пардон, „капут" му викаше предният техен проект, който сега обърна палачинката(ама не е ясно докога).

Народът му викаше на този "дудук“

Дадоха на един „дудук“ едни пари и той вече привлича други дудуци, капути и прочеее честни, свестни, национално отговорни и милеещи за бедните българи.

Я, без тези пари Волен 2004та взе на кметските избори в София 1600 гласа-със тях година сетне на президентските -близо милион.

Ей там е драмата, драги честни, свестни национално социално отговорни българи. Не стига, че ви правят на маймуни, занимавайки ви с мюрета и гарги, ами и ви избират дудуци за лидери.  Ами не е ли най-големият фингър това, след толкова достатъчно добри фингъри, които изядохте за последните двайсет и пет. Следващият месия ще е магаре-не, глиган. Ако Пеевски не мине на диета, че този лош холестерол е направо килър.
Я, надуй, дядо, кавала...




Гласувай:
3



1. vmir - Най-големият фингър е.
11.02.2014 08:07
Явно са или на принципа: "След нас - потоп", или: "Само с краката напред"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955573
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930