Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2010 17:07 - Цигански преврат в България!
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 19584 Коментари: 44 Гласове:
24

Последна промяна: 14.07.2010 02:12


Световните агенции предадоха потресаващата новина, че в България е извършен първият в световната история цигански преврат. Според тях тумби въоръжени до зъби цигани, нападнали и превзели сградите на българските институции. Те оприличават случилото се на Великата октомврийска революция. Искрата на бунта, прераснала в държавен преврат пламнала, когато вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов зашлевил шамар на млада циганка-джебчийка, която се опитала нагло да му открадне портфейла въпреки присъствието на гардове от НСО. Цветанов и зашлевил шамар защото се ядосал и решил, че това е политическа провокация целяща да го направи втория министър без портфейл в правителството.Той не знаел, че тя била член на организирана циганска престъпна група.

Наблизо  бил тарторът на младата циганка, който видял случилото се и извикал на помощ останалите от циганската банда. Така около десет цигани налетяли върху гардовете от НСО  с ножове и павета, и ги проснали на земята. Цветанов се спасил чрез бягство, благодарение на добрата си спортна форма, която дължал на дългогодишният си стаж като учител по физкултура. Той успял да се добере до сградата на министерски съвет, където влетял право в кабинета на министър-председателя Бойко Борисов и задъхвайки се му съобщил новината.

Бойко веднага свикал министерски съвет, където да обсъдят проблема. В същото време, циганската банда се свързала със своите роднини, които се свързали със техните роднини и така от уста на уста новината бързо се разнесла из циганските квартали в цялата страна. Мешеретата по места взели решение, че повече не могат да търпят такова унизително отношение и явна дискриминация от страна на държавните органи и решили да поведат циганите, циганките и циганетата на бунт. Докато министерският съвет заседавал, тълпата цигани пред сградата нараствала и ставала все по агресивна.

...........
за продължението кликнете върху линка по-долу.
Цялото


Тагове:   България,   преврат,


Гласувай:
25



Следващ постинг
Предишен постинг

1. therainss - хахаха
13.07.2010 17:09
Това сериозно ли?????
цитирай
2. pin777 - Да бе да...
13.07.2010 17:13
Интересни сюжети. Автора е написал с червени букви...

'' Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността. ''
цитирай
3. raders - Даже много е възможно. То наистина ...
13.07.2010 17:27
Даже много е възможно. То наистина може и да е по-добре да им дадат властта, чунким до сега е имало някаква власт.
цитирай
4. panazea - Ще чакаме ли това да се случи?
13.07.2010 17:28
:))
цитирай
5. анонимен - ?
13.07.2010 19:06
смени дилъра
цитирай
6. анонимен - brao na batiu Cecko- za portumone shamar a za cial Port, da re4em Varna -deputatsko mesto, ha ha ha ha
13.07.2010 20:43
sa na taa virtualna mangalka i tegliat ia4nicite s klesti za vodoprovodni trybi
цитирай
7. haralanov - Шегата на страна...
13.07.2010 21:47
Понеже съм от Новозагорско...Някой изобщо има ли си на представа какви са циганските набези там?
цитирай
8. анонимен - TOZI may ni spretna nomera na KUKU
13.07.2010 23:24
TOZI may ni spretna nomera na KUKU
цитирай
9. анонимен - бихте ли цитирал
14.07.2010 00:02
кои медии са това Без указание на факти, се говори на изуст и не се приема на сериозно. За съжаление (
цитирай
10. анонимен - Kak da stane
14.07.2010 00:43
Похвално за развинтената фантазия на автора, но как да стане? Дори един ден да са толова много, че да нападнат институциите и да ги превземат, циганите нямат акъл да упраляват, ша окрадат каквото има по най-ашлашкия начин и ще си заминат. Само бой и респект за циганите, но ние сме станалаи твърде мекушави напоследък, само говорим и се пъчим, а нищо не предприемаме. Какво стана с Националната гвардия на Атака?
цитирай
11. анонимен - tttttttttaaaaaaaaaaaaaapppp...
14.07.2010 00:54
tttttttttaaaaaaaaaaaaaapppppppppppoooooooooooo
цитирай
12. zemaria - Отговаряй,че ти изпих
14.07.2010 04:55
therainss
-ми не е, inshallah. Ма, то, кво ли е серизно. Само смъртта-или май не е.
ano5-
W chuvbina sym-tuk wsichko e Ok, няма нужда, ово е квалитатно Wse idet po planu.
ано 9
Много е прост бг народ-щото не чете, мързи го-а той всичко знае...
ано 10
Обясних по горе, ама ще го сторя заради теб още веднъж
цитат иганската тълпа все още не е сформирала официално правителство, което да поеме ръководството на обезглавената държава. Според оцелели, много цигани дори съжалявали за извършеното, защото сега нямало кой да се грижи за тях и можело да се наложи да работят, нещо от което те много се страхували. Според други източници, циганите се отдали на грабежи и убийства и крояли планове, когато вече не останело нищо за крадене да се насочат към съседните държави.-край на цитата
цитирай
13. krassko - Заради тези глупости
14.07.2010 05:19
Като нищо ще останеш без компютър. А докато ти го прибират така ще ти разхвърлят къщата, че цяля седмица ще оправяш.
Но честно казано си го заслужаваш.
цитирай
14. eien - Ха-хаааа, дяволът си няма работа, току виж
14.07.2010 05:21
насоччил циганите към държавата, в която сте и Ви развалил рахата...
цитирай
15. zemaria - Виж сега
14.07.2010 05:28
красско,
По добре без компютър, отколкотода ме издирват от службите за да ме наградят с едногодишен престой в луксозно държавно заведение с осигурена храна и легло.Половината и повече прогресивна общественост ще каже като теб, че го заслужавам.
eien,
Te са тук, отдавна. Атаката е от 3 века и горница-завладяли са всичко. Ама не могат да ми вземат едно-джина-две-бирата-три...
цитирай
16. eien - Зем., ако е за едно... и за две,
14.07.2010 05:37
защо е въобще този шум. На мнозина не биха могли да им ги вземат /и едното, и двете/.
Не става ли въпрос за друго?
Или аз май префантазирах...
цитирай
17. zemaria - да
14.07.2010 05:51
разбира се, профанизирането е новата мода на бързата литература и всички-поне аз-се влияем от нея. Ще изпаднем в тежки размишления-иначе-които напоително сме водили, върху масовата психология и социалната реалност-как едното води до друготи и т.н. А животът е ..по лек, като е прост-като циганска душа.
цитирай
18. анонимен - Ei, avtorcheto, ne te znam "...
14.07.2010 06:11
Ei,avtorcheto,ne te znam "Zemaria" li si,"Santa Crus" li si,ama kak moje da ti izmisli takiva gluposti glavata,we!
цитирай
19. анонимен - Ха-ха
14.07.2010 07:19
Баси купона! :-D
цитирай
20. rpatel - Абе, смешно звучи, ама нещата хич не ...
14.07.2010 07:31
Абе, смешно звучи, ама нещата хич не са за смях! Че не се знае дали тази история няма да стане реалност. Е, да, никой няма точно Цветанов да обира, ама ако тая паплач се организира... единственото хубаво нещо, е че са прекалено тъпи и неграмотни и не се сещат да се обединят. И по-добре, че тогава ще е страшно. Докато все още си живеят на отделни племена, кланове или както там си се делят, има начин нещата да са под контрол, обаче обединят ли се, тогава наистина само армията ще може да ги спре. А както знаем никой от нашите псевдополитици няма да се реши да изпрати армия срещу собствените си гласоподаватели. И това наистина ще стане ужасно, защото българите ще вземат нещата в свои ръце. И гражданската война е готова. Че ще ги унищожим, ще ги унищожим, ама хиляди хора ще платят с живота си. И то заради тъпанарите от разните правозащитни организации, които сериозно смятат, че тия полухора са дискриминирани.
цитирай
21. boristodorov56 - Вече си в списъка на Цар Киро и Киро ...
14.07.2010 07:55
Вече си в списъка на Цар Киро и Киро Японеца.
Почвай да учиш джапанезе.

Впрочем, защо да правят преврати и ексцесии -
ако пожелаят ще вземат властта реално.
цитирай
22. анонимен - Цигански бунт
14.07.2010 08:07
Тази подсказка е твърде актуална, не че червената лампичка за това, че за циганите трябва специален закон, не свети. Страх ги е , които и да са на власт да направят закон за икономическа принуда над циганите, а последните действия на циганите са твърде обезпокоителни. Дон Цени ми е съсед-неговият офис в кв.Изток на 18-етажния ни блок. Той е истински цигански барон, независимо че е българин. Докопал се е до фондове отпускани от цигански организации и вече с третата си жена и потекло е истинска напас за живеещите в блока. Въоръжена охрана,въоръжена със слушалки, слизаща от черни бронирани коли е цял екшън,който се разиграва вече от 18 години в блока. Всички циганина Плиска, които продават се отчитат пред дон Цени-поне това, което виждаме е отвратително. Така че намирам статията не само навременна, но и много показателна, че ние все още спим ...А те се множат и пожизнено са осигурени от нас, работещите, пълнещи бюджета за социални помощи на циганите. Ако не се помисли да не се плащат социални помощи за повече от три циганета-както е в Гърция- не само ще ни крадат домовете и ще ни бият по улиците, но и ще опоскат и държавните пари. Спим ли спим...
цитирай
23. анонимен - ElliteCrew
14.07.2010 08:40
Няма нищо невъзможно в постинга , поразсмя ме но си е напълно възможно да се случи.Прогнозирам отдавна че около 2020-2030 ако мангустите поддържат тия нива на прираст ще завземат наистина държавата , тогава дафакто ще настъпи краят на Българската нация или на по голяма част от населението защото ще бъдем избити от приматите.В стремежа си да създадат прост и лесно манипулативен електорат тъпите шибани комунисти създадоха перфектни условия за размножаване на паразитите залагаики огромна бомба със закъснител на Българското общество рискуваики да превърнат РБ в едно огромно циганско гето.Отбягването и подценяването на проблема допълнително усложняват нещата.Има много важни мерки които ако не се вземат на време след това ще бъде късно.1-вата и най-важна стъпка е да се направи ново преброяване и ромите да бъдат вписвани по регистрите и официалните документи като роми а не като Българи.Трябва да се разграничим макимално от тях не само на приказки но и на документни.Необходими са нови закони.Това е начинът и пътят да се избегне по-горният сценарии , иначе ни е в кърпа вързан.
цитирай
24. анонимен - balgarete biagat ot selata na severozapadna b-ia
14.07.2010 08:43
biagat ili razprodavat imotite si na bezceniza,edinstvenoto spasenie ot ziganskata napast,balgaria e razvadnik na zigani.sprete rajdaemost im, dokato ne e kasno
цитирай
25. анонимен - zasho po vremeto na todor zivkov si ...
14.07.2010 09:19
zasho po vremeto na todor zivkov si krotyvaxa zashoto,ivan vazov e kazal gladen stomax zapochne li da se vulnyva stava strashno.
цитирай
26. анонимен - цигански преврат в България
14.07.2010 09:20
много е вярно , че ще ни завладеят в скоро време. те само се множат и крадат. по селата са пропищяли от цигани, но няма кой да се справи с тях. кметовете нехаят защото те са им потенциалните избиратели. дали някой ще се опита да се справи с тях?
цитирай
27. mikino - Нищо нереално не виждам в този пост. ...
14.07.2010 09:23
Нищо нереално не виждам в този пост. Ние сами ще сме виновни, ако това се случи! Защото държавниците имат интерес да ги толерират, но ние хората нямаме и е наш избора, дали ще продължим да търпим тяхната безнаказаност!
цитирай
28. flyco - ...
14.07.2010 09:52
На времето в Медиапул пишеше по-интелигентно.
цитирай
29. анонимен - Това е бъдещето!
14.07.2010 10:03
Много сполучливо, браво!
цитирай
30. анонимен - zasho po vremeto na todor zivkov si ...
14.07.2010 10:21
анонимен написа:
zasho po vremeto na todor zivkov si krotyvaxa zashoto,ivan vazov e kazal gladen stomax zapochne li da se vulnyva stava strashno.

Ти под гладен стомах Манго ли разбираш? Защото ако е така си в голяма грешка. Погледни само Айшето с колко злато е накичена и как половината коптори са със сателитни чинии и сам си направи изводите колко са гладни. Ако бяха гладни щяха ли да отказват храна? Ама когато вместо пари предложиш на някое просяче да му купиш храна, то си тръгва обидено. Гладни, друг път. Те само парите от детските, които взима Айше са повече от моята заплата, ама тя сметки не плаща, освен това "заработва" допълнително я в тролея, я на магистралата, докато Манго е зает с бране на тухли, кабели и железа.
цитирай
31. анонимен - Аз съм българче
14.07.2010 10:28
По-силни хапчета,братле!Явно тези,които пиеш сега за мозъчна недостатъчност-не действат!И докато се лекуваш-спри да пишеш пасквили,моля те!!!
цитирай
32. demonwind - Добра социална фантастика...
14.07.2010 10:52
Слава Богу, обаче, вчера прочетох, че половината от неонацистите в Европа са в Русия, много има в Германия, Франция и Холандия, така че да се надяваме, че ако ножът опре до кокала, последователите на Ефрейтора ще ни помогнат да се спасим от черния сценарий. Все пак е по-добре сами да се измъкнем от ситуацията, преди да е станало прекалено късно...
цитирай
33. анонимен - лелеееее, това като нищо може да ...
14.07.2010 10:54
лелеееее, това като нищо може да стане истина! нищо чудно! да пази Бог!
цитирай
34. spasunger - Ми,
14.07.2010 11:53
"Ялати повичи тогази!" >:-]
цитирай
35. анонимен - ТП
14.07.2010 12:11
1.Трябва да се възстанови независимо под каква форма трудовата повиннаст. Трябва да им се даде възможност да получат някаква квалификация за да упражняват полезен за себе си и обществото труд.
2. Задължителна Адресна регистрация.
2.Респект от униформения! Както е по белия свят! В Америка ако не се подчиниш на униформен -дори и за едно неправилно паркиране-жална ти майка.
4. Социални помощи само срещу съдействие за получаване или повишаване на образованието
цитирай
36. анонимен - Случайно минаващ
14.07.2010 12:30
По статистически прогнозни данни на наши учени, които чух една сутрин по "Хоризонт", 2040 година преобладаващия етнос ще е циганския, следван от турския, и мабко българи.2050 година обаче, ако се запазят сегашните политики и тенденции, Българите ще сме екзотично малцинство в собствената си страна.
(Само едно не ми е ясно-кой ще внася тогава социални осигуровки, за да получават циганите помощи?)
цитирай
37. анонимен - Не. Сценарият е друг. Доган чака ...
14.07.2010 13:59
Не. Сценарият е друг. Доган чака много българи да се радикализират, както е сега по форумите, тогава ще се задейства сценарият. Целта е българите да изтрепят толкова цигани, че турция да се намеси, също и САЩ, Косовски сценарий. След това ще има две Българии, по скоро една, другата ще се казва Румелия - с президент Ахмет Доган, Ахмет Доган новият Ататюрк. Умен е Ахмет Доган!
цитирай
38. анонимен - Да. Така е. Гледайте къде инвест...
14.07.2010 14:43
Да. Така е. Гледайте къде инвестират Комунистите, краси гергов, онези двама социолози, и разни други, Каварна, Белене, разни вятърни централи, там някъде на север. Сега от Европа тези олигарси на алтернативните енергии, вятърна и други, ще получат не 100,000,000 евро, в джобчето на тези, Софиянски е един от тях. триста милиона ще даде европа заради спрените реактори от Козлодуй, а те ще приберат СТО МИЛИОНА. .. .. .. .. доган пък го знаете къде е строил. Какви каскади и прочее. Нужни на Турция. Водни източници.
цитирай
39. zemaria - okey
14.07.2010 15:15
Виждам, че и уж интелигентни хора не са разбрали очевидното и изпадат в позиция на Бат Бойков външен министър. Помните ли, че Външно министерство излезе с становище, че Папандреу не е казвал онези неща за българите-всичко това беше публикувано в блога, откйто препечатах превюто на статията.Е, добре, налага се следното МНОГО ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ-ще пиша бавно, да няма пак неразбрали.
Тази статия е част от статия, написана в блога neverojtno.com. Аз не съм автор на тази статия и нямам нищо общо с блога. Материалите от него са фри, с посочване на линк към блога, както сме направили и ние. Успокойте се, не ми преписвайте лекарства и не съдете за интелигентноаст и прочие:) Янлъш ще губим времето на хората, заети да ми връчат фрии холидей за доста време-олл инклузив.
цитирай
40. анонимен - смях
14.07.2010 15:42
Много яко!
цитирай
41. dengubara - какви световни агенции -
14.07.2010 16:16
и това си е блогърско фентъзи...

А ние сме такива параноици, да не виждаме, че докато се успокояваме как някой правил от мухата слон, мухата долетяла - оказала се ЦЕЦЕ и навлякла сънна болест на населението...
цитирай
42. анонимен - Run&Gun
14.07.2010 16:39
анонимен написа:
Не. Сценарият е друг. Доган чака много българи да се радикализират, както е сега по форумите, тогава ще се задейства сценарият. Целта е българите да изтрепят толкова цигани, че турция да се намеси, също и САЩ, Косовски сценарий. След това ще има две Българии, по скоро една, другата ще се казва Румелия - с президент Ахмет Доган, Ахмет Доган новият Ататюрк. Умен е Ахмет Доган!

Още преди време четох че ни кроят шапка като косово да ни разцепят.Ако наистина се случи това Доган по всяка вероятност ще стане шеф /не знам какви са мисюлманските титли/ на новосъздалата се циганска държавица тип ала косово която ще бъде изцяло на турска хранилка защото тъпите мангали са неспособни нищо да си произведат.Аз лично съм съгласен да им се даде малко територия да се цепят но да вземат там всичката турско циганска измет от цялата държава там и да си направят едно голямо гето.Дори и с по малко територия ще се оправим бързо ако се разкара всичкия лош материял и останем само нормални хора.Какво точно ще стане е трудно да се каже но като гледам какво става си мисля че косовският сценарии наближава и е неизбежен , просто е въпрос на време да се случи.И всичко тва само заради болните амбиции на циганска турция да заграби територия използвайки дпс като инструмент.Не знам тогава как ще влязат в ЕС и новосъздалата се циганска държава как ще бъде приета от ЕС?Много сложни и трудни времена идват.
цитирай
43. анонимен - Родопите и Сакар. Ще са турски. Но ...
14.07.2010 17:08
Родопите и Сакар. Ще са турски. Но ако го направят - тогава ще са по силни икономически. Щото турците са по-честни и работливи. А при нас ще останат най-големите крадци като Каролев и прочие боклуци.
цитирай
44. анонимен - Homosapiens
10.08.2012 00:40
4ovek iska zloto na drug 4ovek,za6toto e razli4en ot nego!Lipsata na informacia za otsre6tnia vodi do do strahove(kakto ni e strah ot tamnoto za6toto ne znam kakvo ima tam poneje ne vijdame,niamame informacia)strahat vodi do agresia i ne razumni deistvia i eto pri4ina neosnovatelna za konfrontacia.Ravnopravieto e nevazmojno,v na6ata darjava poneje niamame nujnata kultura.Ednite nemogat da si zabraviat ciganiata i drugite ganiov6tinata i ............!V Amerika nikoi ne te pita kakav si.Neka vsi4ki stanat po umni za da ne vijdat samo do varha na nosa si a da imat stremeji,koito 6te im otkriia,4e do sega prosto si gubiat vremeto s ideologii koito otdavna im e minalo vremeto sega stremejat e kam kosmopolitnost,bez nacionalnosti,bez granici,bez vsiakakvi razli4ia,a se sasredoto4ava v ob6toto mejdu 4ovecite,a to e,4e sa 4ovci-HOMOSAPIENS!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4945725
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031