Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2010 03:56 - Четиво за олигофрени и Гьобелс
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 4601 Коментари: 11 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Обесиха ли лекарите от Горна Оряховица? А, още не са ли? А разбрахте ли, че на едната гинеколожка са и направили митничарски преглед на голо, И още двама други арестували другаде, щото се канели да подписват документ срещу полицейско насилие.
Фактите

Четирима лекари арестувани в Горна. На единият арестант-жена на преклонна възраст-ясно кво й се е случило. Лекарка, с десетилетен стаж..

Две години преди случката е имало дело за начет на 240 хиляди, завършило с оправдателна присъда срещу шефа на болницата.

Лекарите са арестувани след данни получени със СРСта. Поставени там по случая преди 2 години, според ЦЦ.

След излизането на показ на СРСтата и скандалът с мъртвия плод и подслушаните разговори се възобновява проверката по случая преди 2 години, с припомняме-влязла в сила оправдателна присъда.

Свършили са се отдавна всички случаи на престъпност в Бг, тя е преборена и се преразглеждат старите оправдателни присъди

За всеки случай им се закачат по няколко микрофона-да си седят, докато победи комунизма-човек никога не знае откъде ще излезе заек-всеки в Бг е престъпник

Цитат от  Татяна Боруджиева, вестник " Сега"

Започна ли слухаро-сересарската битка в дясното и дали в случая в Горна Оряховица намирате някакви политически проекции? Оказа се, че шефът на болницата, който е бил подслушван, е бил лидер на СДС там?

- Не е само това. Вие трябва да видите другия лекар какъв пост трябваше да заеме. Той трябваше да заеме един пост в една болница във Велико Търново, от който пост пък е махната ръководителката на женската организация на ГЕРБ заради подозрения в далавери. Нещата са доста сложни. И наистина имат политически привкус, поне за хората, които познават конкретната ситуация там на място. Става въпрос за битка за постове на хора, които са с много ясни политически позиции и много ясен ангажимент на г-н Цветанов към този регион.

- Не се ли прекрачват някои граници в политиката?

- Те се прекрачиха още с арестите, на които по-рано станахме свидетели. Много грубо, в ефир, пред милиони хора. Още когато започнаха да се излъчват филмчета за арестите и да ни обработват, че така се стряскало населението. Заради онзи скандал с ареста на Николай Цонев сега не ни показват тези филмчета. Иначе щяхме да гледаме съблечената до голо лекарка

Резюме за олигофрени:

Шефе, свалиха ме, щото ме натопиха за далавери, но аз съм от нашите, ние не можем да правим такив неща, набедиха ме, виж, оправи нещо, нали сме на власт..

-Ясно, тяхната мама, ей ся ще им покажа кон боб яд е ли., ся ще видят кво може бг милицията...

Допълнителен подтест, с който е мотивирана акцията НАГОРЕ:

- ще стачкуват, а, продажна корумпирана паплач

- ше оттеглят подкрепата си седесарите, гиди калпазани

Въпросът е, в каква страна може да се случи това

.................

Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див българин" .Вярно е, че българския фашизъм е див и варварски."
Георги Димитров, 1933
2010.
Не е И само бг комунизъм див и варварски. Гьобелс, Гьобелс...колко хора мислят, че си прав...

 



Тагове:   олигофрени,   ЧЕТИВО,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Пак добре, че
10.12.2010 04:41
не са ги ебали, докато са били голи. Па не са ги и били, нали?
цитирай
2. анонимен - българинът и с три висши да е пак си е много прост ако не е живял в чужбина
10.12.2010 05:24
Но дори и там да е живял,ако не са го вкарвали за 24 часа в местната полиция-пак си е прост българин.В местната полиция те събличат до долно бельо и те пускат през рентген и ти взимат отпечатъци и ред други процедури и през следователя и през джурния съдия и за 24 часа хич не скучаеш и ти остават за спане 4-6 часа максимум...Стига сте плакали роби български-навсякъде е едно и също,просто ако си роб-спазвай правирника,ако си робовладелец-животът ти е застрашен всяка секунда...
цитирай
3. andrei - Няма какво да оправдае лекарите за смъртта на бебето,
10.12.2010 06:31
с каквито и аргументи за полицейските обиски, да се мъчат да размият и отклонят вниманието ни от същественото в случая.Явно не си бил скоро по аерогарите,за да видиш,при съмнение,как се прави обиск!Лекарите не са по-специални от другите хора,за да търсят и специална защита.Ако не знаеш защо се обискира тялото на заподозрян и защо се слагат белезници,ще ти кажа,че една от причините е и личната безопасност на заподозрения,защото няма как по друг начин да се осъществи в такъв момент и от тук нататък отговорността за живота и здравето на заподозрения се поема от полицията.И аз съм критикувал много пъти някои полицейски действия,но в случая полицията ги е заковала перфектно,за извършено престъпление и престъпен сговор.Когато някой се опитва да оневини явно престъпление,не смяташ ли че става неволен съучастник?
цитирай
4. nakom - Както винаги
10.12.2010 07:24
тръгна от краставицата, и стигна до комунизма.Абе какво ви е направил тоя комунизъм като малки деца, та го мразите толкова ? ;-).
И си е супер, нека да треперят лекарите, че много безнаказани започнаха да се чувстват.Не просто имат нужда, имат крещяща нужда да ги подслушват, за да се страхуват да правят техните си "чудеса"
цитирай
5. vmir - Смешен плач за "права" на НЕчовеци.
10.12.2010 08:50
Не вярвах, че лекари са способни да умъртвят бебе, но мисля, че СРС-тата го показват. След като като толкова напрегнато обсъждат включително убийство, за да се отърват от бебето, няма и час по-късно, въпроса само ли си е умряло, получава закачливият отговор: "Че няма да го закачаме, я!". E, как така от обсъжване на убийство, изведнъж лекарят става толкова "смирен", че не може да си представи дори да закачи бебето? (Освен, ако под "закачане" не разбира закачане на кука или на въже). Бързата метаморфозата от "да го удавим" до "няма да го закачаме" е ностъпила минути след като бебето "Отиде при Баташов".

Авторът май се опитва да ни прави на олигофрени.
цитирай
6. анонимен - нарцис
10.12.2010 11:50
андрейчо , не ни разправяй глупости , за летищата ! Там хората ,търсят оръжие ,наркотици и валута . Това няма нищо общо с лекарите. Кой спред теб определя кога има престъпление, полицията или съдът ? Ами дай да съкратим съдебните орагани и полицията, директно да определя престъпниците и престъпленията. Срамота. Нищо не оправдава бруталните и нечовеки действия на ченгетата. То това да беше изолиран случаи как да е, ама това стана практика при Цуцковото управлени на полицията. Нека не забравят, какво правят. Часовника на управлението им цъка обратно. Да си мислаят какво ще им се случи после като паднат от власт. Няма да са вечни. Народът помни безобразията им като слон. А това че има политически отенък случая е ясно. Нали Цуцко е от него край.
цитирай
7. анонимен - аз да попитам
10.12.2010 16:01
абе само ще вметна - само ЗАВЪРШЕН КРЕТЕНОИД може да търси политика при убийството на едно бебе. само червена куха тъпа лява тиква. без значение дали е имало милиционерски произвол или не. ако е имало - ченгетата да го отнесат.
обаче ТОВА НЕ ОНЕВИНЯВА ТЕЗИ КРЕТЕНИ. не ми разказвайте, че трябва да се произнесе съда, майната му на съда. те сами си казаха - да, казали сме ги тия неща, ама не това имахме предвид, ние така си говорим. което, без да си предубеден, те кара ясно да схванеш - истина е.
баси изродщината - убиват бебе, а някакви кретени ми говорят за права на човека. баси правата, баси нещото.

п.с. това, с цитата от Гошо Тарабата направо прави нещата от ясни по-ясни!
цитирай
8. pagan - Българска реалност!
10.12.2010 16:53
Доктор Христова от "Бърза помщ" по подобен начин умори майка ми! След 3 (три)!"прегледа" се "оказа", че не била бъбречна криза, а запушване на артерия, който храни червата! Тогава майка ми беше на 61. "Прегледът" беше само със слушалки! Знам поне още 20 такива случая! От ЛИЧЕН опит. Сега и фармацевтите плачат,- държавата да им доплащала! Ако направим една справка, ще видим, че в Европа лекарствата са 3- 4 пъти по- ефтини! Не непразно "най-
бързата серийна кола, ( 1200 к.с.) е притежание на варненски фармацевт!
Е гати "хуманитарните работници", дето плачат за държавни заплати, защото
немогат да ги изкарат с труд! Държавата ги превръщала в търговци! Да, ама търговците продават стоки, а докторите "прегледи"- (с двете очи)! Предлагам да им плащаме с потупване по рамото.

цитирай
9. pagan - Каква е авторката?
10.12.2010 16:58
Щом пише такива пасквили?- Олигофрен или Гьобелс ?!!!
цитирай
10. анонимен - Коментиращите да мислят преди да пишат
12.12.2010 07:57
Докторите ги познавам лично, щото са израждали две от дъщерите ми. Че им е груб сленга - спор няма, ама да ги изкарват заради това убийци не съм съгласен. Същите доктори спасиха и живота на жена ми - особено при първото раждане - е това, какви са според вас?
Може и да е имало договорка с невръстното момиче да остави плодът да си умре, защото няма кой да го гледа, ама пуста ромска жилка - не мре лесно. А и като обвинявате в убийство мислите ли какви щяха да са последствията, ако бяха спасили плода "на всяка цена" - щеше да има един бъдещ член на нашето общество перманентно болен и нуждаещ се от грижи и финансови средства. Кой щеше да ги дава тези средства - те щяха да бъдат взети от всички нас, от нашите деца, за да бъде "спасявано" едно недоносче с почти никакъв шанс за нормален живот. Майка му - 17 годишната ученичка ли щеше да се грижи за детето или баща му - ромът от затвора?
цитирай
11. анонимен - Експертизата показа, че плодът е изроден мъртъв
17.12.2010 18:39
Следователно лекарите не са виновни.А че лекарите са циници, то това е професионално изкривяване.В крайна сметка не е лесно всеки ден да имаш работа с болни и всеки ден да срещаш смъртта.Излиза,че Цецко отново злоупотребява с полицейщина и подхожда много глупаво.За тази случка може да ме се търси наказателна отговорност за разгласяване на СРС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4955098
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930