Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2011 02:53 - С кого сме, чичовци
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 2610 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 21.03.2011 04:22


Всеки руски дудук-той и дървен философ, знае, че:
-войната в Афганистан е за контрол над дрогата
-в Ирак- е за нефта
-в Сърбия е, щото Моника, знаете, не стисна зубъе и чичко Бил искаше да отвлече вниманието
-в Либия -естествено, пак за нефта.
Всеки баш демократ знае, че:
-в Афганистан сме срещу тероризма и Ал Кайда
-в Ирак-пак за същото и срещу диктатора Садам
-в Сърбия-срещу диктатора Милошевич
-в Либия-пак срещу диктатора Кадафи
Остава да се изяснят въпросите:
1.За руски дудуци
-в Афганистан замина ли си една азиатско-примитивна власт, която правеше народа още по диво племе. Поскъпна ли дрогата под НАТО контрола?
-кво стана с иракския нефт-американците ли го краднаха, поевтиня ли петрола след Садам, по добре ли живеят иракчаните, убиват ли ги с десетки хиляди, както той ги трепеше
2.За баш демократи
Като се внася демокрация при бедуини и шиити, ние добро ли им правим или зло. Ако им правим добро, тогава защо наричаме войната срещу Лудия полковник авантюра Ако им правим зло, тогава трябваше да ударим и Египет и целия арабски разбунтувал се север. Остава да виси въпроса-какви са хората, свалили Мубарак и изобщо революциите там. А какви са хората с оръжие срещу Кадафи. С кого да сме, с две думи-с диктаторите-масови убийци, или с хората. И кой е казал, че в Либия ще правим демокрация западен тип с оръжието на цивилизования свят.
-на кого да вярваме за жертвите на Милошевич-на Хашим Тачи и хората му ли?
3. За българи
-колко приказки изприказвахте срещу лудия преди няколко години. Помните ли колко искахте да пращате трите ни самолета и пробития кораб срещу него. Помните ли колко унижения ни нанесе.
С кого да сме и кво да подкрепяме-цивилизования свят или туземските диктатори? Или изобщо-диктаторите. За масовите убийци ли сме-да ги траем и да се правим, че не ни интересуват
Да, ама цивилизования свят не е такъв-хората не позволяват някой да нарушава човешките норми. Не  и винаги, не и в неприемливи граници..Просто хората на власт там олицетворяват обществото, което не обича да се убиват кучета, да се вика на черните "мръсен негър" и още по -малко да се убиват хора.
За хора.
Международна коалиция от държави не се ръководи от принципи като кой краде петрола и колко хероин прекарва. Ръководи се от принципи като борба срещу диктатори и хора, вършещи масови убийства, геноцид или са заплаха за целия свят с афинитета си към световния тероризъм.Бой по каската, па после квото и да става, както "туземците, бедуините, арабите" си решат
Ако не вярвате, продължавайте с избора на тъпанари на власт и изтрепете 20-30 хиляди цигани, турци, арменци, гагаузи, помаци или дори българи, па да видите дали ще ни бомбят и нас, и дали ще се питат имаме ли петрол или обогатен уран и особено-дали братска Русия ще ни помогне, тогаз.
А мен ще ме изкефи да гледам как вадят брадясъл от землянката, като Садам , още един луд, който се мисли за Бог  и 42 години тормози държавата си, целия свят и ...нас. Не само-нас ни и "уважи" 6 години, а покрай нас  и още много други. Трябва да има възмездие.
Алилуя!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - и мен
21.03.2011 07:48
би ме изкефила подобна гледка
цитирай
2. ianchefff - mda.
21.03.2011 10:51
Алилуя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4956767
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930