Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2014 04:09 - Одеса, Партийния дом, НС-кто виноват, кому ето въйгодно
Автор: zemaria Категория: Политика   
Прочетен: 5467 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 09.05.2014 04:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
. След Одеса попържането на фашист излезе яко на мода. Аз, като прост човек, се чудя кой да попитам. Абе Григорова, Симов, докога ще се попържате с останалата България на фашисти. Ние викаме на Путлер фашист, вие викате на останалия от Русия свят пак фашисти. Толкова ли е трудно да отворите уикепедия и да си уточните кога иде реч за фашизъм,  щото на нас ни е ясно какво е  рубладжийство.  Ако ви е трудно, нека вестта,че за Путин  и необолшевишката му идеология има достатъчно доказателства по 12 те точки, определящи що е фашизъм-ви дават достатъчно мотивация 


Аз, като стар човек, се сещам за две подобни събития, станали по съвсем същия начин. Слава Богу-без жертви.Палежът на партийния дом 90та и атаката на НС 97ма. Хайде да ги съпоставим с Одеса

Общото между тях е : 
-наличието на предварително обявено масово мероприятие, сто процентов източник на напрежение 
-след ескалиране на напрежението се появяват ултраси, които почват да чупят, палят и нахлуват 
-полицията бездейства

-полицията-непроменената милиция на соца(Живков,Яценюк), като кадри, манталитет, като база -всичко
 

-След палежа на партийния дом обвиниха СДС.Тогава -и в Одеса-имаше доста хора и свидетели, които твърдяха,че палежът почва от вътре.

Конкретно за партийния дом обвиниха силния тогава синдикат "Подкрепа", с лидер Константин Т, за който се твърди,че е бил агент на ДС. За НС не обвиниха от прокуратурата никой, защото властта бе иззета след дни изцяло от СДС. Но полуубитата БСП и провалените лидери, журналистите които ги обслужваха и цялата пета колона до ден днешен се кълнат, че атаката на НС е плод на платени от ЦРУ, Сорос и пр лумпени. 

Резултат. От трите мероприятия, дело на провокатори, виновни излизат протестиращите. Враговете на Партията, на Русия. Подкрепа, соросоидите, фашистите-а невините жертви са комунистите. Трите мероприятия, макар и по различно време, издават един и същ стил, като на сериен убиец. И при трите социлицията е съучастник с бездействието си-а как може да бие-знаем всички българи. Простият въпрос-кому ето въйгодно-оставям само за простите българи. И от него-кой единствен може да го сътвори, като отговор на кто виноват за жертвите.

 


Тагове:   Одеса,   пропаганда,


Гласувай:
6



1. getmans1 - Ето, това Е !
09.05.2014 06:29
Какво повече?
цитирай
2. vmir - Съвсем точно казано.
09.05.2014 08:21
Само да добавя, че фашисти са не само протестиращите, но и част от коментиращите. Преди 2-3 дни имах неблагоразумието да не се съглася, че мястото на загиналата бременна жена при палежа в Одеса е било в епицентъра на гражданските сблъсъци. Била се борила за бъдещето на бебето си - ми обясни "демократичният" комунист, който от първа страница призововаше Путлер да избие фашистите. Възражението ми беше достатъчно, за да ме набедят за фашист, да ме осъдят на "напълване" главата и стомаха ми с олово, но и да ме провъзгласят за нещо като еталонен пример за разстрел на всички, които, наподобяват на мен. В групата на заклеймителите ми имаше и жена, която не се задоволи с оплюването ми от два ника, и си помогна също и анонимно.

Искам да обърна внимание, че горното не е израз на фанатизъм, а на добре организиран интернационален бандитизъм, целта на който е всяване на омраза и подклаждане на граждански конфликти чрез планомерно и организирано разпространяване и натрапване на безскрупулни лъжи и измами за хора и събития.

Само един очевиден пример: Същият гореспоменат призоваващ Путлер да избие фашистите, се представя за "демократичен" комунист, докато всъщност е путлерофилистичен "капиталист", собственик на компания за финансови и счетоводни дейности. Откакто го помня, едната от дежурните му задачи е непрекъснато "доказва" че комунистическата икономика на България била много по-мощна от настоящата. Нерядко след изказванията му, след него са появявят "специалисти" по въпроса, които уточняват, например вчера такъв един "цитира" данни, че днешната ни икономика се била свила 3 пъти спрямо комунистическата. Става въпрос за данни, които са общодостъпни и се намират в нета за минути, казвал съм го на въпросния борец против фашизма и капитализма много пъти, но от положението си на настоящ капиталист и специалист по икономика и финанси, той продължава да мами хората най-безскрупулно.

За мен горното е едно от доказателствата за съществуването и активността на бандитска организация за подривна дейност на територията на България, която ипълнява външни поръчки с цел отслабване единството, териториалната цялост и гражданския интегритет у нас.
цитирай
3. getmans1 - vmir - гледай само как ще берем срама ....
09.05.2014 10:05
на страна членка на ЕС който ще осигури депутати които да са в услуга на т.н. Путлер.
Абе „троянски кон“ в действие!
цитирай
4. vmir - 3. getmans1,
09.05.2014 10:55
getmans1 написа:
на страна членка на ЕС който ще осигури депутати които да са в услуга на т.н. Путлер.
Абе „троянски кон“ в действие!


Ми като няма друг начин да ни изкарат предатели, изменници, лъжци и лицемери... Нали трябва да бъдем по-черни и от дявола... Въпрос на препитание за някои...
цитирай
5. injir - Е, кой е виновен за смъртта на тези ...
11.05.2014 08:32
Е,кой е виновен за смъртта на тези хора в Профсъюзния дом? Сами са се запалили? Сами са стреляли в себе си? А, бе, какви си ги фантазираш човече?Не гледаш ли с очите си?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zemaria
Категория: Политика
Прочетен: 4944581
Постинги: 485
Коментари: 3107
Гласове: 7250
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031